ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  13/12/2019

  4 Estratègies essencials de màrketing on-line

  màrketing on-line

  Destacar a internet és necessari avui dia si vol obtenir visibilitat i que els usuaris el trobin fàcilment. Per a aconseguir-ho, cal desenvolupar una estratègia clara i definida de màrketing on-line, que és aquella que es refereix a la promoció de productes o serveis al món digital.

  De fet, una estratègia consisteix a portar a cap un seguit d’accions amb la finalitat d’arribar a un resultat desitjat i, en aquest cas, seria tenir més i millor presència on-line.

  Gràcies a una estratègia podrà tenir una òptima comunicació amb el seu públic objectiu, generar més tràfic de qualitat a la seva pàgina, aconseguir més conversions i vendes, tenir més seguidors i, per tant, fer més gran la seva comunitat.

  A continuació li detallem les estratègies més rellevants i que repercutiran positivament a la seva web:

  1- Màrketing de contingut: el contingut és un dels aspectes més importants dins una pàgina i pot fer que els seus visitants estiguin més o menys estona a la seva web. Aquest ha de ser únic, de qualitat i d’interès. A més, ha d’estar enfocat als seus consumidors i, per tant, ha de conèixer les seves preferències. També ha de ser fàcil de llegir i entenedor.

  2- Xarxes socials: és un canal perfecte per donar a conèixer tot el seu potencial i promocionar-se constantment. Aquestes les ha d’actualitzar sovint amb textos i imatges que cridin l’atenció, que siguin informatives i que puguin oferir quelcom diferent als seus usuaris, com promocions, descomptes, sortejos. Ha de cercar la interacció més gran possible.

  3- Email màrketing: el màrketing a través del correu electrònic és molt efectiu i pot personalitzar-lo perquè sigui més proper. També ha de ser contundent i crear una necessitat al consumidor, ja que la seva finalitat és que aquest entri a la seva web i realitzi alguna conversió, sigui quina sigui.

  4- Usabilitat: una bona experiència de navegació és imprescindible per poder quedar-se més temps a una pàgina, degut que si no és així, l’usuari marxarà a un altre web. El seu portal ha de tenir un disseny web adequat, entenedor, senzill i intuïtiu, sempre d’acord amb la seva imatge corporativa. Si els usuaris tenen una bona percepció i impressió, segur que tornaran a visitar-la.
  Un òptim disseny li pot aportar grans beneficis i, per tant, cal treballar aquesta estratègia constantment i mantenir al dia la seva web.

  Tingui en compte que, totes aquestes estratègies realitzades correctament, li aportaran un millor posicionament web als cercadors.

  Si vol que la seva web tingui la millor visibilitat i notorietat a internet i, per tant, realitzar les estratègies de màrketing idònies, contacti amb Gestinet. Som experts en màrketing on-line i ens adaptem a cada empresa i necessitat, amb l’objectiu que la seva web sigui tot un èxit.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post