ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Les millors estratègies de posicionament Google

  posicionament google

  Aconseguir que la seva pàgina, el seu Blog o la seva botiga digital es trobin a les primeres posicions dels cercadors, especialment Google, és una fita que cal que la seva empresa arribi per tal d’obtenir més visibilitat i notorietat a internet.

  Pensi que els usuaris no solen anar a la segona pàgina del rànquing i, per tant, és necessari adquirir una excel.lent presència a Google. Aquest aspecte, a més d’un major nombre de tràfic i conversions, li aportarà una millor imatge de marca i més competitivitat dins el seu sector.

  Per poder obtenir un òptim posicionament web, ha de portar a cap diferents estratègies de màrketing on-line.

  Independentment de com sigui el seu projecte, hi ha diferents pautes que ajudaran a donar-li millor presència. Així doncs, li mostrem les estratègies més efectives de posicionament Google que pot aplicar a la seva pàgina:

  Keywords: seleccionar correctament les seves paraules clau és un pas molt important, ja que determinen el seu públic objectiu. Per això, és important saber quins mots utilitzen aquests per realitzar les cerques.

  Enllaços: tots els enllaços, tant els interns com els externs i sempre que redirigeixin correctament, és a dir, que no donin error en clicar-los, són fonamentals per al SEO d’una web. A més, si procedeixen d’una pàgina amb un contingut de gran qualitat, són molt positius per a Google, degut que entén que la seva pàgina també en conté.

  Contingut: en el punt anterior hem fet referència al contingut. I és que aquest és un gran factor perquè un portal estigui ben posicionat. Sempre han de ser textos únics i d’interès pels usuaris, així com estar relacionats amb els títols i els contexts de la web en general. A més, els ha d’actualitzar sovint.
  Igualment, també és molt important el contingut multimèdia, imatges i vídeos de qualitat, amb una mida adequada i bona resolució.

  Posicionament Local: si el seu negoci compta amb una localització física, el SEO Local és el seu gran aliat. A més del rànquing de resultats, pot aparèixer al mapa Google, molt visitat i valorat pels usuaris a l’hora de fer consultes de proximitat.

  Xarxes socials: les xarxes també ajuden que el seu posicionament millori, degut que són un camí cap a la seva pàgina. Per a treure’n el màxim profit, tingui-les també optimitzades amb bones imatges i textos adients, actualitzi-les sovint i interactuï amb la seva comunitat.

  Aquestes són algunes de les millors estratègies perquè la seva pàgina obtingui més visibilitat.

  Si vol posar-les en pràctica adequadament i que tinguin la màxima repercussió, posi’s en contacte amb Gestinet, experts en posicionament Google Barcelona i líders en el sector.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post