ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Combatre l’estrés informàtic laboral amb manteniment informàtic

  Manteniment informàtic

  Avui dia les empreses tenen tanta dependència del equipaments informàtics que, quan algun aparell o programa no funciona, els deixa literalment parats i sense produir.

  I el personal de l’empresa pot sentir ‘estrés informàtic’, nerviosisme i impotència al que es veu sotmès quan s’experimenta problemas derivats de la informàtica. Aquests poden ser que no carregui correctament la pàgina corporativa, l’ordinador en sí no funcioni, que hi hagin virus, problemes de software entre usuaris que utilitzin diferents versions del mateix programa o sistemes operatius, impossibilitat d’entrar al servidor, etc.

  Aquests problemes fan que els treballadors estiguin obligats a esperar a que es resolgui o intentar arreglar-ho, fet a vegades molt complexe ja que no comptem amb els coneixements necessaris per a fer-ho.

  De fet, un 34 % dels treballadors indica els problemes informàtics com a motiu d’estrés laboral, ja que durant el temps de no producció mentre es sol.lucionen, el seu treball s’acumula. A més a més de la falta de productivitat durant el temps d’espera, pot provocar falta de motivació i ser menys efectius.

  Hi han estudis que indiquen les conseqüències de no disposar d’un servei de manteniment informàtic adequat, cosa que evitaria pèrdues de dades vitals de les empreses, equipaments informàtics en perfecte estat i els treballadors menys estresats.

  I és que un manteniment informàtic adequat millora la productivitat de les empreses fins a un 25 %, redueix un 30 % els costos i allarga la vida dels equipaments fins a un 50 %, cosa que fa que hi hagi molta més rentabilitat.

  D’igual importància per a les empreses per a dur a terma projectes actuals online o futurs, és comptar amb una excel.lent consultoria informàtica. Durant la planificació del funcionament de qualsevol empresa és necessari determinar quina tipologia de sistemes s’implementaran. És per això que recórrer a una consultoria informàtica ofereix totes les eines i la planificació que necessiten.

  Per tot l’esmentat, la seva empresa ha de comptar amb el recolzament d’un manteniment informàtic adequat, que li dongui confiança i seguretat tant a vostè com als seus treballadors.

  El manteniment informàtic i consultoria informàtica de Gestinet ofereix serveis constants preventius i resolutius, amb l’objectiu de prevenir i incentivar actuacions correctives.

  Des de Gestinet també realitzen el monitoratge a temps real de servidors i usuaris per a poder oferir més i millor control i seguretat, donant una resposta més ràpida i efectiva en cada actuació i situació.

  5/5 - (48490 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48490 votes)