ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  L’estructura d’una pàgina en el disseny web

  Disseny web

  La configuració interna d’una pàgina, el seu disseny web i la seva estructura, són decisives pel seu èxit.

  Avui comentem l’estructura, que és la manera d’organitzar els elements que estan en una pàgina i és on els visitants hauran de clicar per tenir accés a diferent informació. Per tant, han d’estar col.locats visualment de tal manera que cridin l’atenció i que la pàgina sigui prou intuïtiva i usable per fer-los una navegació òptima.

  Una bona estructura web, per tant, aportarà un avantatge molt clar, permetent a l’usuari preveure on està el que està cercant, sense haver de realitzar molts clics.

  Per realitzar una estructura fàcil i que, com a conseqüència, la seva pàgina obtingui un disseny web senzill i pràctic, ha de comptar amb uns elements:

  Capçalera: és on es troba el logotip de l’empresa i, habitualment en la part més superior, les dades d’accés més significatives, com el telèfon de contacte o correu electrònic. D’aquesta manera, els usuaris, només tenint una primera visió, ja obtenen les seves dades. En aquesta part de la web, sol haver-hi una imatge o slide representatiu de la marca o productes. Ha de ser prou atractiva pels visitants.

  Tingui en compte, però, que l’ús abusiu d’imatges provoca una càrrega lenta de la página.

  En el cas del logotip, ha de tenir un enllaç directe a la Home de la pàgina i així els usuaris poden tornar a la pàgina principal quan ho desitgin.

  Menú: és una barra on apareixen els principals apartats d’una web i s’ha de tenir accés en tot moment, perquè els usuaris puguin canviar de secció sempre. Sol ubicar-se a la part superior o lateral, segons la distribució d’altres elements.

  Contingut: és essencial que tot el contingut que tingui la seva estructura sigui de qualitat i únic, ja que afecta directament al seu posicionament web.

  Footer: és el peu de pàgina d’una web, i és on està ubicada la informació d’interès com l’Avís legal, Política de cookies, xarxes socials, dades de contacte, etc.

  Cercador: és un element important dins d’una web, ja que permet a l’usuari cercar qualsevol producte, servei o informació de manera ràpida i en pocs segons. Comptar amb un cercador intern és una excel.lent opció per tal que els seus visitants no abandonin la seva pàgina sense haver trobat el que cercaven.

  Com pot comprovar, cal cuidar l’estructura i el disseny web en general perquè la seva pàgina resulti atractiva i funcional per als seus visitants.

  Per a aconseguir el millor disseny web i, a més, repercuteixi positivament en el seu posicionament web, compti amb professionals del sector.

  A Gestinet som referents en estratègies de màrketing on-line i ens adaptem a les seves necessitats i característiques, amb l’objectiu que el seu projecte on-line sigui tot un èxit.

  5/5 - (48960 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48960 votes)