ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Com estructurar la seva Home per a obtenir un millor posicionament Google

  Posicionament google

  En una estratègia digital, és essencial cuidar la Home de la seva web. És la seva carta de presentació on-line i ha d’atraure els seus usuaris i provocar que segueixin navegant. De fet, uns dels objectius de qualsevol web, és que els internautes estiguin a la pàgina el màxim temps possible.

  La seva Homepage ha de transmetre als seus visitants si és una web actualitzada, si el seu disseny web és adequat, si els convida a consumir els seus productes o serveis i mostrar els valors de la seva empresa.

  Per tant, cal optimitzar-la correctament i estructurar-la de tal manera de facilitar informació i donar bones sensacions al seu públic.

  Si compleix aquests requisits, el seu posicionament Google se’n veurà beneficiat, ja que els usuaris estaran més temps navegant i el cercador entendrà que té una pàgina interessant i rellevant per aquests. A més, tot el contingut de la Home, igual que la resta, ha de ser de qualitat, únic i d’interès pels usuaris. Ha de ser detallat i descriptiu, així com contenir “call to action” per tal d’obtenir majors conversions.

  El que Google valora especialment i provoca un posicionament web millor és tenir una navegació fàcil i intuïtiva en tota la seva pàgina. Per tant, a millor experiència d’usabilitat, més permanència i millor SEO.

  Una Homepage ha de tenir una estructura clara i cuidada. Aquesta conté tres parts. La primera està dedicada a la marca, el seu logo i, si vol, una breu descripció. La segona es troben els serveis o productes que ofereix als usuaris. I la tercera part és la que sol tenir més moviment i actualitzacions. Parlem del Blog corporatiu, el mapa, les xarxes socials amb les últimes publicacions o les valoracions d’altres clients.

  Tingui cura de la seva Home, ja que és essencial pel seu projecte digital. Si vol que el seu posicionament Google se’n vegi beneficiat, tingui el millor disseny web i la millor estructura.

  A Gestinet som experts en estratègies de màrketing on-line i referents en posicionament Google Barcelona. Consulti’ns i obtindrà els resultats desitjats per a la seva web.

  5/5 - (49006 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49006 votes)