ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Com es porta a cap un estudi previ de posicionament Google?

  Posicionament google

  En una estratègia de màrketing on-line, el posicionament Google és un aspecte essencial a tenir en compte. Per a dur-lo a terme correctament, ha de realitzar una anàlisi prèvia per a poder traçar el millor pla possible dins els cercadors i que la seva pàgina obtingui la màxima visibilitat.

  D’aquesta manera, es tracta d’optimitzar la seva web i introduir les millores o canvis per a poder obtenir un millor posicionament Google.

  Per tant, aquest estudi previ ha de tenir present:

  El seu sector, l’oferta i la demanda: ha de conèixer perfectament les tendències del seu àmbit empresarial i analitzar la seva competència. Igualment, com es comporta el seu públic objectiu a internet per a poder oferir-los exactament el que estan cercant. A més, ha d’esbrinar com actuen els seus competidors a les xarxes socials.

  Les paraules clau: és necessari saber quines són les keywords que vol posicionar i si són les mateixes que utilitzen els seus usuaris. Així, haurà de generar continguts on apareguin per a poder posicionar-les millor.
  El contingut és el més important en el posicionament Google i ha de crear una estratègia clara per a poder actualitza-lo sovint, de manera única, dinàmica i interessant pels usuaris.

  Velocitat de càrrega: és un aspecte essencial pel posicionament web i pels usuaris, ja que si no abandonaran la pàgina ràpidament. La seva web ha d’estar optimitzada quant a la velocitat i, una manera de fer-ho, és a través del contingut multimèdia. Ha de tenir en compte la seva mida i pes.

  Responsive: actualment existeixen més cerques realitzades a través de dispositius mòbils que des d’ordinadors de sobretaula. Per tant, la seva pàgina ha de ser responsive. Google valora positivament les webs que s’adapten i les posiciona millor.

  L’arquitectura: el seu disseny web i com està distribuïda la pàgina, així com la quantitat i la qualitat d’enllaços té molt a veure en el SEO.
  Igualment, ha de procurar que tots els enllaços interns i externs funcionin perfectament, ja que els errors o els links que no porten a cap lloc no agraden als cercadors. Per a evitar-ho, cal revisar-los abans de publicar-los.

  Si vol tenir la millor estratègia de posicionament Google amb l’objectiu de guanyar visibilitat i notorietat a internet i que la seva empresa estigui a les primeres posicions, contacti amb Gestinet.

  Som líders en posicionament Google Barcelona i referents en confeccionar campanyes a mida segons les necessitats de cada negoci i projecte. Analitzem i realitzem estudis previs per a obtenir el millor posicionament del mercat.

  5/5 - (49048 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49048 votes)