ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  18/04/2018

  Com evitar errors a les xarxes socials de les empreses gràcies al Màrketing on-line

  màrketing on-line

  Gestionar les xarxes socials d’una empresa és part de les tasques a desenvolupar dins d’una estratègia de màrketing on-line. Ha de realizar-se d’una manera planificada i cuidar detalls importants que ajudin a que la imatge corporativa a les xarxes sigui acurada i poder augmentar el ressò de la marca.

  Hi han aspectes, però, que s’han de tenir en compte. Li mostrem els errors més comuns que utilitzen algunes empreses per a gestionar les seves xarxes socials:

  -Tenir incomplerts els perfils de les xarxes. És necessari tenir l’informació de l’empresa actualitzada i fotos i/o videos actuals. Si es tracta d’una botiga, per exemple, hi ha d’haver el telèfon i l’adreça correcte, així com horari.

  -Publicar en excés i sempre en el mateix horari. Sempre s’ha de prioritzar la qualitat en les publicacions, sense que siguin massa repetitives i l’usuari ho percebi com quelcom pesat.
  Tampoc és correcte fer el contrari; publicar contingut molt esporàdicament, ja que no donarà continuïtat i pot projectar una mala imatge.

  -No comptar amb una persona qualificada. Tenir un community manager que se’n ocupi de les estratègies de comunicació és una opció a tenir en compte, ja que pot gestionar de manera efectiva les seves xarxes i controlar tota la informació online.

  De la mateixa manera, un community manager pot definir una estratègia clara de màrketing on-line, no només fent referència a les xarxes socials, sino també en quan al posicionament Google, actualitzacions de la seva web corporativa, etc. És una persona que pot definir una estratègia clara i potenciar el seu negoci.

  -No interactuar amb els usuaris. Tan si és per una queixa, per una sol.licitud, o per qualsevol qüestió, les xarxes socials són perfectes per interactuar amb els usuaris i atendre’ls si han tingut qualsevol incidència. Un correcte tracte pot afavorir la seva marca.

  Tal i com hem remarcat en el punt anterior, aquesta tasca necessita atenció diària i un bon community manager sap com gestionar-la.

  -No estudiar el comportament online dels seus competidors. Cada empresa té les seves estratègies online i és molt positiu fixar-s’hi per estar a l’alçada. Les xarxes socials són molt canviants i s’ha d’estar al dia constantment.

  Si el seu negoci té presència a les xarxes o vol estar-hi d’una manera efectiva, és necessari prendre atenció en aquests punts. Tal i com hem dit, comptar amb personal qualificat i expert en màrketing on-line és clau per poder dur-ho a terme.

  Gestinet dissenya campanyes a mida que li aportaran valor a la seva marca, donant els resultats que necessiti segons els objectius establerts.

  5/5 - (48476 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48476 votes)