ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Eviti atacs gràcies al manteniment informàtic

  manteniment informàtic

  La seguretat informàtica és vital a qualsevol empresa per a evitar ciberatacs que poden perjudicar greument la infraestructura tecnològica i malmetre els equips, així com tenir accés a dades personals.

  En aquests i en altres casos, el manteniment informàtic posa a l’abast de les corporacions un suport complet per a fer-los front, instaurant les barreres adequades i actualitzar-les quan sigui necessari.

  Igualment, tenir un control constant sobre possibles moviments externs sospitosos.

  De fet, les empreses acumulen multitud d’informació molt atractiva per als ciberdelinqüents i estan més exposades, ja que solen tenir molts ordinadors i altres dispositius en mans del personal de l’empresa. Per això, cal protegir-los i dotar-los de la millor seguretat.

  Un atac informàtic, realitzat habitualment pels anomenats pirates, pot dur-se a cap per motius econòmics, per causar danys molts greus o, inclús, per un motiu relacionat en l’espionatge.

  Comprèn un intent d’accedir als equips o servidors, mitjançant virus o malware i alterar el seu funcionament, provocant la sostracció de dades o malmetent els ordinadors.

  D’aquesta manera, un atac informàtic posa en risc la seva seguretat.

  Per què necessita seguretat informàtica la seva empresa?

  Una empresa ha de comptar amb el suport que el manteniment informàtic li pot proporcionar en aquest sentit, ja que podrà gaudir de màxima protecció i, a la vegada, obtenir la tranquil.litat que totes les seves dades estan degudament resguardades i els seus ordinadors funcionen correctament, sense entrebancs.

  Els atacs informàtics poden alterar els seus equips i generar greus conseqüències que fan comprometre una empresa.

  Aquests perjudicis poden ser menors o majors, segons el ciberatac:

  1. Danys menors: són virus que esborren alguns programes i, per tant, s’hauran d’instal.lar novament.
  2. Danys moderats: en aquest cas, trobem virus que formaten el disc dur i és necessari reinstal.lar el sistema operatiu per resoldre-ho.
  3. Danys majors: aquests, encara que poden passar desapercebuts pels usuaris, generen grans conseqüències als equips.
  4. Danys severs: comprenen canvis mínims però progressius, afectant de manera molt greu. Els usuaris, com que no ho preveuen ni ho consideren, no saben quan les dades són correctes o han canviat i, en el moment que se n’adonen, és massa tard.

  Com veu, la seguretat informàtica és una necessitat i tota empresa l’ha de tenir present.

  suport informàtic

  Què és el manteniment informàtic i com evita atacs externs

  El manteniment informàtic executa totes aquelles tasques relacionades en tenir a nivells òptims tant el hardware com el software d’equips informàtics, amb l’objectiu de mantenir-los operatius, maximitzar les seves prestacions i allargar la seva vida útil en bones condicions.

  Aquest suport informàtic cuida especialment la seguretat i atorga protecció a tots els dispositius. Per a fer-ho, realitza diferents accions:

  1. La prevenció: per tal d’evitar atacs externs, cal construir un entorn segur i, per tant, la prevenció és la millor solució. Així, es dificulta l’accés per part dels ciberdelinqüents i es posen les barreres adequades.Així, doncs, es defineixen diferents nivells d’accés als ordinadors, es desenvolupen bones pràctiques per a la gestió en cas de fuga de la informació, hi ha un control sobre els dispositius externs i s’estableixen mesures periòdiques gràcies a la instal.lació i actualització constant d’antivirus i firewalls, entre altres.
  2. La detecció: és una part molt important i decisiva, ja que s’ha d’actuar ràpidament. Una bona gestió d’un virus suposa la reducció del seu impacte.
   Gràcies a un bon manteniment dels seus equips, pot evitar mals majors i detectar ràpidament entrades sospitoses per fer-los front sense esperes.
  3. La recuperació: un cop s’hagi reconegut els intrusos i les seves característiques, cal recuperar amb eficàcia i eficiència la informació o fer que el sistema operatiu es restableixi l’abans possible.
   Per a fer-ho, és necessari realitzar backups, còpies de seguretat, etc.

  El manteniment, doncs, li ofereix un suport molt potent davant qualsevol entrebanc que es pugui trobar en un món tan vulnerable com el digital.

  Ha de pensar que, en qualsevol cas, la prevenció és un dels aspectes més importants, ja que s’anticipa a possibles futurs problemes per, en cas d’existir, minimitzar les conseqüències.

  Una empresa de manteniment, a més, li ha de donar un temps de resposta ràpida i professional perquè, si existeix alguna incidència d’aquesta índole, poder resoldre-la amb eficiència.

  serveis informàtics

  El manteniment informàtic li ofereix un servei complet

  A més de seguretat informàtica, un bon manteniment dels seus equips, li proporciona un suport total. Per tant, porta a cap multitud de tasques que, sens dubte, faran que la seva infraestructura tecnològica sigui més potent i competent:

  1. Neteja dels ordinadors i altres dispositius: els equips acumulen molta brutícia que pot afectar el seu bon funcionament i rendibilitat. Per a evitar-ho, cal netejar periòdicament els ventiladors amb l’objectiu que no se sobreescalfin, eliminar restes, canviar peces, etc.
  2. Revisar cablejat i realitzar canvis de llocs de treball: sovint les empreses compten amb diferents punts d’ordinadors i, a vegades, aquests s’han de reubicar perquè altres treballadors els utilitzin. A més, els cables han d’estar organitzats i ordenats.
  3. Actualitzar sistemes dels equips: les actualitzacions són sempre necessàries, ja que donen més seguretat i es poden aprofitar millor les prestacions de les noves versions.
  4. Optimitzar els ordinadors: és possible treure més rendibilitat a la seva infraestructura informàtica gràcies al manteniment i corregir possibles errors.

  Aquestes accions, entre altres, a més de les relacionades amb la seguretat i la protecció, com la realització de còpies de seguretat i l’eliminació de malware, fan que una corporació sigui més forta i pugui estar operativa sempre, sense entrebancs.

  manteniment informàtica

  El millor suport informàtic

  A Gestinet realitzem aquestes i moltes altres tasques perquè els nostres clients obtinguin màxima seguretat i equips al 100 %.

  Avui dia és essencial comptar amb dispositius sempre funcionals, ja que es depèn d’ordinadors en tot moment. A més, si vol tenir una empresa competent i rendible, el manteniment informàtic li ofereix les millors eines per abastar-ho.

  Contacti amb nosaltres i obtindrà un servei qualificat, eficient i totalment professional.

  5/5 - (1 vote)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (1 vote)