ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  19/11/2018

  Quina ha estat l’evolució del posicionament web en els últims anys?

  posicionament web

  El màrketing on-line està contínuament evolucionant, principalment el posicionament web. Els algoritmes de Google i els seus canvis influeixen moltíssim en les estratègies digitals que realitzen les empreses.

  El posicionament Google ha passat per moltes fases. Anteriorment no es tenia tant en compte a l’usuari i els resultats no eren necessàriament coincidents amb el que cercaven; en canvi, avui dia trobem la penalització  de la sobre optimització per part de Google.

  Els hi mostrem quins aspectes han evolucionat i el principal cercador té en compte avui dia:

  Contingut: és necessari actualment tenir contingut de qualitat a la seva web. Ha de ser únic i d’interès per a l’usuari. D’aquesta manera ha d’oferir un valor afegit als seus textos amb idees pròpies i interessants.

  Enllaços: és essencial tenir enllaços provinents d’altres pàgines amb contingut del mateix sector que el seu.

  Xarxes socials: Google dóna molta importància la presència en les diferents xarxes socials i les valoracions i recomanacions per part d’altres usuaris són bàsiques per al posicionament web.

  Experiència dels usuaris: com hem comentat, una bona experiència dels usuaris és fonamental, tant facilitant-los la navegació com oferint-los contingut original i de qualitat. Els usuaris també han evolucionat en la seva manera de buscar i en el seu comportament durant les seves visualitzacions a internet.

  Responsive: actualment les cerques a través dels dispositius mòbils estan a l’alça i, per tant, és necessari l’optimització de l’experiència mòbil per tal que els usuaris puguin visualitzar una pàgina correctament. Si vol tenir un posicionament web adequat avui dia, la seva web ha de ser responsive.

  Per tal d’adequar-se a les exigències actuals i futures de Google i tenir un bon posicionament web, ha de comptar amb els millors professionals.

  Posi’s en contacte amb Gestinet, on elaborem a mida estratègies de màrketing on-line segons les necessitats de cada client. Confii en el nostre equip, ja que som líders en posicionament Google Barcelona i farem que la seva empresa estigui en les primeres posicions.

  5/5 - (48766 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48766 votes)