ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  22/08/2019

  Existeix el posicionament web gràcies a Instagram?

  posicionament web

  En una estratègia de posicionament web, cal tenir en compte tots els aspectes i, entre altres, cal utilitzar les xarxes socials, canals de comunicació que ajuden a viralitzar el seu contingut i fer-se més visible a internet.

  Trobem moltes xarxes, sent Instagram una de les més potents. És una plataforma visual que moltes empreses aprofiten i, si la treballa adequadament, influeix en el seu posicionament dins dels cercadors.

  L’objectiu principal d’Instagram és que el seu perfil sigui atractiu per cridar l’atenció als usuaris i crear sinergies amb altres xarxes socials, per tal d’incrementar el seu tràfic de qualitat i, per tant, les seves vendes.

  Si vol aconseguir-ho i que els seus seguidors augmentin cada dia, és essencial crear contingut qualitatiu i, en aquest cas, imatges i vídeos. A Instagram, a més, cada vegada tenen més importància les Stories, que consisteixen en pocs segons de vídeo en directe o no, on poder explicar o ensenyar el que es vulgui i són efímers, és a dir, al cap de 24 h desapareixen, cridant més l’atenció als usuaris.
  Aquests, a més, cada vegada que es publiquen, Instagram avisa als seus seguidors a través d’una notificació.

  Com millorar el posicionament web gràcies a Instagram?

  Si vol tenir bona presència i imatge de marca a Instagram i que afecti el seu SEO, tingui en compte alguns factors, que faran que les seves paraules clau es posicionin millor a Google:

  El seu perfil: quant al seu nom, els seus usuaris l’han de reconèixer fàcilment. Així que, si té diferents xarxes socials, tingui el mateix nom o alguna variant molt senzilla. I referent a la seva imatge de perfil, ha de ser molt representativa, com el seu logotip, la seva marca, etc.
  És molt important mostrar professionalitat per donar confiança als seus seguidors.

  La Biografia: és un apartat on pot escriure què fa la seva empresa, què ven, etc. Aquí és un lloc idoni per escriure les seves keywords per posicionar-les millor.

  Les imatges: les ha de cuidar moltíssim i han de tenir bona qualitat.

  Els hastags: de la mateixa manera que les descripcions de les seves imatges, han d’aportar informació d’interès i ser atraients. A més, gràcies als hastags, pot augmentar la seva visibilitat.

  Professionals del posicionament web per realitzar estratègies efectives

  Si vol obtenir una òptima posició als cercadors, tingui al seu costat a professionals del sector.

  A Gestinet confeccionem estratègies de màrketing on-line a mida, segons cada empresa i necessitat. Utilitzem les xarxes socials adequades per tal que els nostres clients puguin aprofitar tot el seu potencial de manera efectiva i positiva per al seu SEO i engagement.

  Som líders en posicionament web Barcelona i referents al sector. Posi’s en contacte amb nosaltres i aconseguirà més notorietat i visibilitat a internet.

  5/5 - (49206 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49206 votes)