ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  L’èxit de les botigues on-line

  botiga on-line

  El sector del comerç digital no pare de créixer. De fet, cada any augmenten les vendes a través d’internet.

  Comprar on-line té molts avantatges, com la gran disponibilitat, ja que estan obertes cada dia de l’any, 24 hores; poder disposar d’una comunicació i interacció constant entre empresa i client, oferint confiança i credibilitat i donant una imatge fresca i actual, i poder adquirir productes o serveis des de qualsevol lloc, sense importar la ubicació.

  Tots aquests aspectes fan que els usuaris, cada vegada més, s’atreveixin a comprar digitalment i, inclús, només ho fan així. A més, la majoria d’ecommerce fan que les devolucions o canvis siguin molt senzills, repercutint directament en la decisió de compra de manera positiva.

  Així doncs, l’èxit de les botigues on-line, és una realitat.

  Com aconseguir que la seva ecommerce incrementi les vendes

  Si vostè compta amb una botiga digital o ecommerce i vol que les seves conversions i vendes siguin més altes, ha de seguir diferents pautes:

  Imatge de marca: la seva pàgina ha de transmetre confiança i, la millor manera, és tenir una marca i un producte de qualitat. Els usuaris sovint comparen entre diferents portals abans de comprar i ha d’oferir quelcom diferenciador, com pot ser una atenció excel.lent al client, un producte especial, una imatge impecable, etc. La seva marca ha de transmetre uns valors que han de traspassar la pantalla.

  Atent a la competència: ha de conèixer molt bé les altres empreses del seu sector i vigilar com actua la seva competència a internet i quines accions realitza, ja que així podrà superar-se i millorar les seves tècniques.

  Disseny web impecable: l’estructura de la seva ecommerce ha d’estar cuidada fins a l’últim detall. Els seus colors corporatius, la seva tipografia, el seu contingut, etc. són molt importants i fan retenir o no als seus visitants. Gràcies a un bon disseny web també obtindrà millor imatge d’empresa. Ha de cuidar especialment les seves imatges, degut que aquestes criden molt l’atenció als usuaris.

  Posicionament Google: aconseguir un òptim SEO és imprescindible perquè el trobin a internet i obtenir més visibilitat. Amb un bon posicionament Google, incrementaran les possibilitats que el seu públic objectiu entri a la seva ecommerce i realitzi compres. A més, quan una marca està dins les primeres posicions del cercador, també obté credibilitat a internet.

  Bona usabilitat: que la seva pàgina sigui accessible és quasi imprescindible. La seva botiga on-line ha d’adaptar-se a tota mena de dispositius i pantalles i tenir una intuïtiva i fàcil navegació.

  A més d’aquests aspectes, també ha de tenir en compte que els terminis d’entrega dels productes siguin els més ràpids i eficaç possible i donar avantatges als seus clients, per facilitar-los les devolucions o altres tramitacions.

  Si vol que la seva botiga a internet obtingui el màxim èxit i visibilitat, confiï en professionals del sector.

  A Gestinet, empresa referent en disseny i posicionament web i creació de botigues virtuals, som experts en confeccionar estratègies de màrketing on-line a mida i adaptades a cada empresa i necessitat.

  Posi’s en contacte amb nosaltres i obtindrà els millors resultats.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post