He llegit i accepto la Política de privacitat


Per què tenen tant èxit les botigues virtuals?

General|

Si vol vendre els seus productes o serveis de manera efectiva i tenir més repercussió, ha de comptar amb una ecommerce.

Les botigues virtuals ofereixen molts avantatges a les empreses que cerquen una via de negoci on poder donar visibilitat al seu comerç. Alguns beneficis són:

-Distribució dels seus productes o serveis en un nou canal ple d’oportunitats.
-Accés a usuaris de qualsevol lloc geogràfic.
-Expansió il.limitada de negoci.
-Sense limitació d’horaris i disponible sempre pels clients.
-Increment de la qualitat del servei.
-Gran control de visites i conversió en vendes.
-Sense intermediaris i, per tant, reducció de preus finals.
-Sense limitacions d’espai per emmagatzemar i, com a conseqüència, permet tenir més productes disponibles.
-Facilitat de comunicació amb els usuaris.

De totes maneres, tot i tenir multitud d’avantatges, les botigues virtuals necessiten portar-se a cap tenint en compte unes pautes. Algunes són:

Bon producte: és essencial tenir un bon producte, de qualitat i competitiu, degut que és important per la fidelització d’usuaris que ja l’han adquirit i per la captació de nous clients.

Preu adequat: en tenir el client accés a tota mena de botigues on-line on cercar i contrastar informació, cal tenir un preu proporcional al que ofereix. Els usuaris avui dia consulten valoracions d’altres clients per saber si la relació qualitat-preu és correcte.

Servei al client: a més d’una bona logística que proporcioni al client confiança i rapidesa, la seva ecommerce ha de tenir un servei durant la compra i postvenda adequat i que sigui resolutiu. Cal cuidar especialment la comunicació amb el client quan els canvis o devolucions del producte.

Disseny web òptim: el disseny web d’una botiga virtual, igual que qualsevol web, és important cuidar-lo. Ha d’oferir usabilitat i una experiència de compra agradable, a més d’emfatitzar els productes o serveis que vol destacar de manera que cridin l’atenció als visitants.

En el disseny web, també, cal tenir cura de molts detalls, com els colors i la disposició dels diferents elements a la web, que faran que, amb l’elecció correcta, influeixi positivament a les seves vendes.

Gran contingut: tot el contingut de la seva ecommerce ha de ser rellevant pels usuaris i únic, ja que condicionarà el seu posicionament web. Els textos han de contenir informació d’interès pels seus clients, i que els hi faci prendre la decisió de comprar.

Segueixi aquestes pautes i la seva botiga virtual serà un èxit. Per a portar-les a cap i elaborar la millor estratègia de màrketing on-line que tingui en compte el disseny web i el posicionament Google de la seva ecommerce, posi’s en contacte amb Gestinet. Som líders en el sector i li elaborarem la millor estratègia amb l’objectiu d’obtenir uns òptims resultats.

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

Generació continguts SEO

5/5