ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  08/03/2019

  Per què tenen tant èxit les botigues virtuals?

  Botigues virtuals

  Si vol vendre els seus productes o serveis de manera efectiva i tenir més repercussió, ha de comptar amb una ecommerce.

  Les botigues virtuals ofereixen molts avantatges a les empreses que cerquen una via de negoci on poder donar visibilitat al seu comerç. Alguns beneficis són:

  -Distribució dels seus productes o serveis en un nou canal ple d’oportunitats.
  -Accés a usuaris de qualsevol lloc geogràfic.
  -Expansió il.limitada de negoci.
  -Sense limitació d’horaris i disponible sempre pels clients.
  -Increment de la qualitat del servei.
  -Gran control de visites i conversió en vendes.
  -Sense intermediaris i, per tant, reducció de preus finals.
  -Sense limitacions d’espai per emmagatzemar i, com a conseqüència, permet tenir més productes disponibles.
  -Facilitat de comunicació amb els usuaris.

  De totes maneres, tot i tenir multitud d’avantatges, les botigues virtuals necessiten portar-se a cap tenint en compte unes pautes. Algunes són:

  Bon producte: és essencial tenir un bon producte, de qualitat i competitiu, degut que és important per la fidelització d’usuaris que ja l’han adquirit i per la captació de nous clients.

  Preu adequat: en tenir el client accés a tota mena de botigues on-line on cercar i contrastar informació, cal tenir un preu proporcional al que ofereix. Els usuaris avui dia consulten valoracions d’altres clients per saber si la relació qualitat-preu és correcte.

  Servei al client: a més d’una bona logística que proporcioni al client confiança i rapidesa, la seva ecommerce ha de tenir un servei durant la compra i postvenda adequat i que sigui resolutiu. Cal cuidar especialment la comunicació amb el client quan els canvis o devolucions del producte.

  Disseny web òptim: el disseny web d’una botiga virtual, igual que qualsevol web, és important cuidar-lo. Ha d’oferir usabilitat i una experiència de compra agradable, a més d’emfatitzar els productes o serveis que vol destacar de manera que cridin l’atenció als visitants.

  En el disseny web, també, cal tenir cura de molts detalls, com els colors i la disposició dels diferents elements a la web, que faran que, amb l’elecció correcta, influeixi positivament a les seves vendes.

  Gran contingut: tot el contingut de la seva ecommerce ha de ser rellevant pels usuaris i únic, ja que condicionarà el seu posicionament web. Els textos han de contenir informació d’interès pels seus clients, i que els hi faci prendre la decisió de comprar.

  Segueixi aquestes pautes i la seva botiga virtual serà un èxit. Per a portar-les a cap i elaborar la millor estratègia de màrketing on-line que tingui en compte el disseny web i el posicionament Google de la seva ecommerce, posi’s en contacte amb Gestinet. Som líders en el sector i li elaborarem la millor estratègia amb l’objectiu d’obtenir uns òptims resultats.

  5/5 - (48968 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48968 votes)