ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  03/05/2018

  Un dels secrets de l’èxit en posicionament web

  Una de les claus principals en l’èxit d’una web, tant a nivell de quantitat d’usuaris com de focalització al sector que es desitja, és el tractament del SEO. Un bon posicionament SEO assegura el bon funcionament de la web i la seva utilitat com a eina potencial de cada empresa.

  El posicionament SEO va sempre lligat a les exigències de Google. Així doncs, una de les característiques importants en que Google es fixa és la seguretat web. És per aquest motiu que el cercador premia amb les primeres posicions a aquells llocs web que compten amb el codi HTTPS.

  L’HTTPS és un protocol basat en http que, mitjançant la S final, indica que la pàgina web a la que s’accedeix compta amb una mesura de seguretat extra. En aquest sentit, és un aspecte important si el lloc web té intenció de treballar amb dades personals i bancaries, usuaris o contrasenyes. En definitiva, aquest protocol té cura de qualsevol informació que pugui ser objecte de robatori.

  Per a convertir la pàgina amb aquest protocol s’ha de tenir cura de dur a terme una bona migració del lloc web. No fer-ho de manera adequada pot ser igual de nociu pel que fa al SEO que no haver-la migrat. Així doncs, mitjançant un bon servei de manteniment informàtic i posicionament web s’haurà de seguir una sèrie de passos per a comprovar que la migració s’ha fet efectiva correctament.

  Algunes de les tasques que durien a terme el nostre equip professionals serien comprovar que totes les URLs de la web funcionin amb el mateix protocol, revisar i redireccionar les pàgines, realitzar canvis en els enllaços interns i externs, adaptar el sitemap de la web i comprovar que tot el contingut carrega mitjançant el protocol HTTPS.

  A Gestinet disposem d’un equip de programadors experts en posicionament web que compten amb els coneixements més actualitzats pel que fa al posicionament. Així doncs, els nostres experts estan a la disposició d’empreses i autònoms que vulguin millorar el seu estatus web de manera que el seu lloc web als cercadors sempre compti amb la millor posició possible gràcies al seu manteniment informàtic posterior a la migració.

  5/5 - (48508 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48508 votes)