ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  La influència de l’experiència d’usuari en el posicionament Google

  Posicionament google

  El posicionament Google juga un paper fonamental en la visibilitat d’una empresa a Internet. Segons dades recollides en diversos estudis, més del 51% del tràfic d’una pàgina web prové de cerques orgàniques, és a dir, des d’un motor de cerca. Un dels factors més importants en el treball del posicionament web actual és l’experiència d’usuari. Google valora aquells llocs webs que faciliten la navegació, són funcionals, segurs i ofereixen la informació que busca el visitant.

  Per a estudiar correctament l’experiència d’usuari és bàsic posar-se a la pell de l’usuari. Pensar com ho fa ell i actuar com un usuari ajuda a entendre les seves necessitats, dubtes i confusions que es pot trobar en la navegació per una pàgina web o en un procés de compra.

  Generar tràfic en una pàgina web mitjançant posicionament Google no significa obtenir conversions, és a dir, per a que un usuari es converteixi en client s’han de tenir en compte alguns aspectes importants.

  La velocitat d’una pàgina web és un punt clau per a que un usuari navegui correctament per una web. Qualsevol lloc web que trigui més de 3 segons en carregar obtindrà un alt percentatge de rebot i influirà negativament en el posicionament Google. Google interpretarà que no s’està oferint un bon servei al usuari i, conseqüentment, no permetrà que el lloc web ocupi les primeres posicions en el cercador.

  Google aprecia amb molt valor l’òptima usabilitat mòbil. Els dispositius mòbils són cada vegada més utilitzats per a navegar per Internet i el Mobil First és fonamental per a garantir que l’usuari pot navegar correctament des de qualsevol dispositiu. El Mobil First és un dels principals criteris que es té en compte per obtenir un bon posicionament Google.

  La garantia de seguretat dins d’una pàgina web serà un aspecte que agrairan molts usuaris. Instal·lar un certificat SSL a una pàgina web beneficiarà el posicionament web i, alhora, establirà una relació de confiança amb el visitant web.

  Cada usuari que navega per una pàgina web corporativa o una botiga virtual és un client potencial i cal aprofitar cada visita a la web per convertir els usuaris en nous clients. Analitzar i treballar l’experiència d’usuari pot convertir visitants en futurs clients.

  5/5 - (48714 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48714 votes)