ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  05/09/2018

  La relació de l’experiència de l’usuari i el posicionament web

  posicionament web

  La millor estratègia de posicionament web és la que se centra en la millor experiència de l’usuari (UX)

  Quan es parla de l’experiència de l’usuari d’una web fa referència a la facilitat que aquest percep durant la navegació.

  I és que tenir una web amb una mala experiència d’usuari no només és perjudicial per a la imatge de l’empresa sinó també per a ulls de Google, el principal cercador.

  Google cada vegada dóna més importància a la percepció dels usuaris en una web per al seu posicionament web. Per tant, una mala experiència equival a un mal posicionament Google.

  Els posicionaments orgànics de cerca estan influenciats per les dades dels comportaments dels consumidors. Per a poder entrar en els primers resultats de la primera pàgina del cercador, ha d’entendre als usuaris. Una de les maneres d’aconseguir-ho és optimitzant el contingut per tal d’acostar-se als seus futurs clients. Aquests i les seves dates de comportaments canvien constantment perquè, cada vegada més, tenen major coneixement i, per tant, son experts en cercar exactament el que necessiten. Així que és important escollir la paraula clau idònia.

  I com mesura Google l’experiència de l’usuari?

  Permanència en la pàgina web: el temps que un usuari passa en una web és indicatiu si li ha resultat satisfactòria o no i el contingut li ha resultat interessant.

  Tassa de rebot: és el nombre de visites d’una web que marxen d’aquesta, en un determinat temps, sense haver fet ningun click a enllaços interns

  Backlinks naturals: quan un usuari arriba a una web gràcies a un enllaç que ha trobat en un altre web amb un domini diferent. Aquest fet ajuda notablement al posicionament.

  Click through ratio: són el nombre de clics que rep un enllaç cap a una web. Un alt percentatge equival que els usuaris troben interessant aquest resultat.

  Una bona experiència de l’usuari és, doncs, fonamental per tal que el posicionament web del seu negoci funcioni.

  Posi’s en mans de professionals per tal d’aconseguir-ho. A Gestinet som empresa referent en el sector i l’aconsellarem sobre quina és la millor estratègia a seguir per tal que el seu projecte sigui un èxit.

  5/5 - (48664 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48664 votes)