ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  10/05/2018

  Facebook lluitarà contra les fake news a Barcelona

  posicionament-web-facebook-barcelona

  El passat 7 de maig Facebook va anunciar oficialment el seu establiment a la Torre Glòries de la ciutat de Barcelona. Serà a finals d’aquest mes de maig quan Facebook posi en marxa l’oficina a la torre Agbar, on aproximadament mig miler de persones treballaran per controlar les “Fake news” i altres continguts inadequats.

  Després dels nombrosos escàndols que últimament han posat al punt de mira a la xarxa social, la companyia està disposada a fer els canvis necessaris per reconstruir la seva imatge.

  L’anunci de les “fake news” dins la plataforma va posar els seus usuaris en alerta temps enrere degut a la hipotètics influència que van tenir en les darreres eleccions d’Estats Units. Ara l’empresa de Zuckerberg ha decidit prendre les mesures adequades per mantenir un bon control del contingut de la plataforma. Les “fake news” són històries falses que semblen ser noticies reals i són difoses mitjançant portals de notícies, premsa escrita, ràdio, televisió, i cada vegada és més habitual que es difonguin a través de les xarxes socials. L’objectiu d’aquestes és la desinformació deliberada i l’engany.

  Tot i que Facebook no serà el propietari directe d’aquesta nova oficina, que serà llogada per una empresa alemanya experta en atenció al client i anomenada Competence Call Center, es preveu que es generin 500 llocs de treball vinculats a coneixements digitals, sobretot community managers.

  El cas és que la UE ja fa temps que adverteix a Facebook sobre el compliment de les normes. Aquest és un nou pas que fa l’empresa per a cuidar el contingut que es comparteix lliurement per la seva plataforma, la qual gaudeix d’un posicionament web important i contundent en tots els cercadors actuals.

  5/5 - (48512 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48512 votes)