ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Factors clau per a un disseny web efectiu

  Disseny web

  El màrketing on-line, a més d’altres apartats, comprèn la realització d’un disseny web que compleixi els objectius marcats.

  Avui dia les webs no només informen dels serveis ofertats sino també disposen d’eines que faciliten la comunicació entre clients i empreses.

  A l’hora de crear una nova pàgina web o redissenyar-la cal enfocar-la a les necessitats que tenen els usuaris per tal de mostrar més i millor el que cerquen i, a la vegada, facilitar la interactuació entre ambdós parts.

  Al cap i a la fi la nova web tindrà gran competència amb altres empreses als grans cercadors d’internet i cal estar a l’alçada.

  De fet, el posicionament web és vital perquè un portal destaqui entre altres i tingui més visibilitat.

  A continuació li mostrem alguns factors que ha de tindre en compte en la creació d’una nova web:

  Creació d’una imatge de marca: tan important és tenir un bon logotip com els colors corporatius que utilitzi. A més el dissseny ha de tenir com a objectiu que els usuaris el relacionin quan ho vegin. Li aportarà credibilitat i confiança.

  Usabilitat: la navegació ha de ser senzilla i intuitiva. Ha de ser molt explícita i el que vol ensenyar ha d’estar fàcilment visible.

  Disseny responsive: el disseny ha d’estar adaptat a tots els dispositius mòbils, ja que sino perderia moltes visites. Cada vegada més hi han més usuaris que es connecten a trabés de dispositius d’aquesta tipologia.

  Estètica: la pàgina ha ser ser d’aparença neta i atractiva, adaptada a les noves tendències. Ha de ser equilibrada i coherent.

  Contingut rellevant: mitjantçant la creació d’un blog corporatiu que haurà d’actualitzar constantment amb continguts rellevants i únics.

  Facilitar el procés de compra en cas de tenir una e-commerce: la compra s’ha de poder portar a terme de manera molt àgil i fàcil.

  En definitiva, si vol un bon disseny web que sigui funcional, que destaqui per sobre de la competència i que capti el major número de clients gràcies a un posicionament web òptim, la millor manera és tenir al seu costat professionals que s’en encarreguin.

  A Gestinet analitzem i confeccionem en cada cas una proposta a mida sobre el disseny, tecnologia, model i estratègia comercial que millor encaixa amb les necessitats del client i projecte.

  5/5 - (48572 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48572 votes)