ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  La fi del posicionament web amb Google +

  posicionament web

  Una bona estratègia de posicionament web té en compte diferents xarxes socials per tal de difondre contingut, interactuar i obtenir més visibilitat.

  Una d’elles és Google +. Aquesta, però, desapareixerà l’agost del 2019. Google ha comunicat que, després de 7 anys, la seva xarxa social no serà operativa per diferents motius.

  El baix ús que en feien els usuaris és un d’ells. De fet, el 90% de les sessions eren de menys de cinc segons, donant a entendre que els usuaris entraven només per accident, no voluntàriament. Hi havia poca interacció i moviment entre els visitants.

  I el segon motiu, i el més important, és que Google ha admès que, un error en el seu sistema, va deixar exposats les dades de més de 500.000 usuaris.

  Per tant, la falta de seguretat ha produït que la informació d’aquests usuaris com el seu nom, adreça del correu electrònic, data de naixement i foto de perfil, hagi quedat al descobert.

  El gegant tecnològic no va explicar-ho als afectats en el seu moment, però ara ha sortit a la llum i, com a conseqüència, es veuen obligats a tancar la xarxa social.

  Tot i el seu imminent tancament, Google + encara estarà operativa fins a l’estiu d’aquest 2019.

  De totes maneres, si vol realitzar una bona campanya digital per tal d’obtenir la major interacció amb els seus usuaris, cal conèixer totes les xarxes socials i escollir les més adequades per al seu projecte.

  Per a una òptima estratègia de màrketing on-line s’han de valorar molts factors i els seus usuaris hi tenen molt a veure, així com l’expansió digital de la seva empresa.

  Per a fer-ho i saber quines xarxes socials escollir o quina estratègia seguir, compti amb Gestinet.

  Som líders en posicionament Google Barcelona i li elaborarem una campanya a mida per a la seva pàgina corporativa, per tal de guanyar visibilitat, reputació i conversió.

  5/5 - (48952 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48952 votes)