ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Quin tipus de fons necessita el seu disseny web?

  Disseny web

  Un disseny web adequat és necessari per atraure usuaris, que estiguin a la pàgina el màxim temps possible i, finalment, en el cas de les botigues virtuals, hi hagi conversions.

  A més de l’elecció de multitud d’elements per tal d’obtenir un òptim disseny web, trobem la selecció del fons de la pàgina principal.

  Aquesta pot contenir diversos apartats, però sempre ha de destacar el que veurà l’usuari quan entri a la web: una imatge, un vídeo o color. Quina és la millor opció?

  Imatges de fons: és una primera impressió decisiva, ja que, amb una sola foto, ha de transmetre als seus visitants quina tipologia de web tenen davant.

  Les imatges molt grans són molt atractives, però poden confondre a l’usuari i restar usabilitat a la pàgina. És necessari seleccionar una fotografia que tingui una forta vinculació amb la seva marca, producte o servei i mostrar el propòsit de la seva pàgina. Han de posar èmfasi i ser rellevants, que captin l’atenció ràpidament.

  Vídeos de fons: avui dia és molt comú utilitzar vídeos a les pàgines principals d’una web, degut que han millorat molt les connexions i la rapidesa a internet per a carregar-lo.

  Els vídeos són un element que pot deixar sorprès als seus visitants si sap transmetre adequadament un missatge o valors de la seva marca. De fet, és una de les millors maneres de mantenir durant uns segons o minuts l’atenció dels seus usuaris i impactar-los.

  Colors plans de fons: des dels inicis de disseny web, s’han utilitzat els colors plans a les pàgines principals dels portals. Avui dia, aquesta tendència torna a estar a l’alça segons el sector i què vol transmetre la pàgina. Principalment s’utilitzen colors subtils que no treguin l’atenció a l’usuari i que li aporti tranquil.litat i elegància. Tanmateix, és una manera de donar importància al contingut o al missatge que vol oferir la marca a l’usuari.

  Igualment els fons foscos, donen sensació de semblar atractiu i acollidor, característiques necessàries segons l’àmbit on pertanyi la pàgina.

  Per tant, ha d’escollir i aplicar al seu disseny web el fons adient segons la seva temàtica o sector.

  Si vol que la seva elecció sigui l’adequada, posi’s en contacte amb Gestinet, experts en disseny web i desenvolupament a mida de projectes on-line, on l’assessorarem perquè el disseny de la seva pàgina sigui el millor i els seus usuaris tinguin una excel.lent experiència i sensació de navegació.

  5/5 - (48896 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48896 votes)