ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  23/03/2018

  Principals funcions d’un Community Manager

  Community manager

  Community Manager és el professional responsable de gestionar la comunitat online d’una marca a Internet, creant i mantenint relacions duraderes amb els seus clients, fans i amb qualsevol usuari interessat en la marca.

  Aquesta figura ha tingut una transformació i una gran evolució lligada a la velocitat del creixement del Màrketing on-line, fent una adaptació enorme.

  És important cuidar la imatge en xarxes socials i corporativa en general degut a que actualment a Espanya el 81% dels usuaris segueixen a marques per Facebook, el 25% ho fan desde Twitter i un 11% desde Instagram. Un 31 % dels usuaris confirmen que tenen més confiança amb les marques que tenen presència en xarxes socials. Per tant, és evident que és necessari un professional que se’n ocupi.

  El Community Manager té moltes funcions, de les quals destaquen:

  -Creació de contingut atractiu i de qualitat. Un Community Manager no es limita a redactar contingut per xarxes socials, sinó que també sol encargar-se del blog i/o web corporativa de l’empresa.

  -Viralització màxima del contingut creat per xarxes socials.

  -Decideix quan fer les publicacions. Disposa d’eines per a saber quina hora i quin dia de la setmana és la millor per a tenir més repercusió.

  -Monitorització i seguiment de les seves pròpies publicacions, analitzant l’acceptació per part dels usuaris. En aquest cas, es tracta dels Likes, els comentaris, +1, etc.

  -Creació de relacions estables amb els fans per aconseguir tener un vincle per involucrar-los. També oferir respostes als usuaris que han estat descontents per algun motiu. Ha de donar resposta i promoure la conversa entre els usuaris.

  -Evaluació dels resultats i introducció de millores per què la imatge de l’empresa cada dia arribi a més públic i de més qualitat.

  En definitiva, un bon Community Manager s’ha d’incloure en una estratègia on-line per a tenir èxit i repercusió dins d’internet.

  L’equip professional de Gestinet confecciona campanyes de Màrketing on-line enfocades a cada client, realitzant el servei de Community Manager, amb la creació d’articles de qualitat, slogans, banners, etc.

  5/5 - (48442 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48442 votes)