ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  17/02/2020

  Generació de continguts: la clau del seu posicionament web

  posicionament web

  Si desitja augmentar la seva visibilitat a internet, cal tenir un bon posicionament web. Per aconseguir-ho, és necessari traçar una estratègia de màrketing digital on, els continguts, hi tenen molt a veure.

  Aquests han d’estar contínuament actualitzats i ser interessants pels seus visitants. D’aquesta manera, no només rebrà nous usuaris a la seva pàgina, sinó que els cercadors, en veure la seva web activa i que la tassa de permanència és òptima, la posicionarà millor.

  Per tant, ha de treballar per generar continguts de qualitat. Per a fer-ho, segueixi diferents pautes.

  Aspectes a tenir en compte a l’hora de crear continguts on-line

  Keywords: escollir correctament les seves paraules clau és essencial, ja que han de coincidir amb les que utilitzen els seus usuaris per cercar els productes o serveis que la seva empresa ofereix.
  En aquest punt, ha de pensar en quines usen la seva competència i diferenciar-les, fer-les més extenses, utilitzar sinònims, etc. Això si, sempre pensant en la intencionalitat dels seus visitants.
  Aquestes les ha de col.locar dins els seus textos, però no posar-les a tot arreu. Es tracta que quedi molt natural, sense forçar-ho.

  Públic objectiu: els seus continguts han d’anar dirigits als seus clients potencials. Per a fer-ho, ha d’utilitzar un llenguatge amè, pròxim i amb el to adequat segons el sector.

  Textos originals: és essencial que els continguts sempre siguin únics i originals, ja que és un factor primordial per Google. Han d’aportar valor a la seva pàgina i ser diferenciadors. I, sobretot, no els copiï d’altres webs, ja que està molt penalitzat en l’àmbit SEO.

  Ortografia: a més de ser textos interessants, han d’estar ben estructurats i redactats i no contenir faltes ortogràfiques. Utilitzi un corrector i revisi abans de publicar qualsevol text.

  Mida del contingut: sempre és millor escriure contingut de qualitat i de poca extensió que tindre’n de molt llarg però poc rellevant. És important incloure, també, subtítols, posar negretes, etc. per emfatitzar el què diu i optimitzar-lo.

  Enllaços: tots els links, tant els externs com els interns, són molt positius tant per Google com pels seus usuaris. Per aquests, els hi aporta informació extra sobre el qual estan llegint i, quan al posicionament, li atorga més autoritat a internet.

  Imatges i vídeos: el contingut multimèdia és igual d’important i és essencial optimitzar-lo. Ha de ser també de qualitat i cridar l’atenció als seus visitants.

  Posi en pràctica tots aquests aspectes i veurà com la generació de continguts és molt positiva per al seu posicionament web.

  Per a portar-ho a cap correctament, posi’s en contacte amb Gestinet, líder en posicionament web Barcelona i experts en realitzar estratègies de màrketing on-line a mida.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post