ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  26/06/2018

  Google llança Youtube Music i Youtube Premium

  Youtube Music i Premium - Marketing online Gestinet

  Google ha llançat nous serveis pel que fa a Youtube: Youtube Music i Youtube Premium. Youtube Music es tracta d’una plataforma d’streaming musical que competeix directament amb Spotify i Apple Music, entre d’altres plataformes musicals. Mentre que Youtube Premium ofereix utilitzar Youtube sense anuncis ni publicitat.

  El servei més destacable és el de Youtube Music ja que sobresurt de la oferta de streaming de vídeo amb que treballa normalment la plataforma. Youtube Music funciona mitjançant una aplicació diferent a la de Youtube. L’aplicació permet provar gratis el servei Premium durant tres mesos, tot i que existeix una versió gratuïta que compte amb anuncis entre les cançons i la quantitat de llistes de reproducció que es poden crear està molt limitada. El preu del servei Premium és de 9,99 euros al mes.

  Per realitzar la subscripció s’ha d’accedir a la plataforma amb les credencials de Google Play o de iTunes Store. Un cop activada ofereix accés il·limitat a tot el contingut musical mitjançant una interfície molt semblant a la de les demés plataformes del mercat.

  L’aplicació compta amb un motor de cerca molt potent, en el que queda guardat l’historial i mitjançant el qual Google Music ofereix recomanacions basades en els gustos de l’usuari. Alhora la plataforma també genera llistes de reproducció segons el tema i mostra les últimes novetats musicals. Des de l’aplicació també és possible accedir a la música sense necessitat de connexió a internet mitjançant l’apartat de Biblioteca. Dins la biblioteca també s’hi troben discs preferits d’accés ràpid i les llistes de reproducció pròpies.

  Una opció molt interessant que diferència l’aplicació de Youtube, és la possibilitat d’escoltar música directament dels vídeos de Youtube en segon pla, així com permet reproduir el vídeo o només la música.

  El reproductor té una aparença molt visual amb totes les opcions a mà i una petita miniatura del àlbum o vídeo en reproducció. Al costat del nom de la cançó hi ha tres opcions per a compartir, descarregar offline els vídeos i la música i afegir-la a la cua o a una llista de reproducció.

  Pel que fa a Youtube Premium, permet visualitzar Youtube sense anuncis des de la mateix aplicació que Youtube. Es tracta d’un servei complementari a Youtube Music per un import de 3 euros més. A més, permet veure programes i pel·lícules de Youtube Originals, el segell de creació de continguts propis de Youtube.

  És important tenir en compte Youtube com a plataforma que formi part de l’estratègia de màrketing online de les empreses, ja que pot resultar una eina molt potent, i que sigui gestionat per un bon servei de community manager.

  5/5 - (48568 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48568 votes)