ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  19/03/2018

  Google Local Business, potent estratègia local a Google

  Google Local Business

  Google Local Business consisteix en posicionar el seu negoci de manera geogràfica, és a dir, si a més de tenir un negoci online compta amb un negoci físic i vol atraure clients que es trobin a prop seu, pot fer-ho a través d’aquesta plataforma.

  De totes maneres, si no té botiga online també pot tindre Google Local Business. En aquesta ocasió no s’especificarà l’adreça web en Google Maps ni horaris. En definitva, aquesta plataforma és un complement a la pàgina web de l’empresa.

  Per a poder registrar-se a Google Local Business té que tenir un compte a Google, definir la tipologia del seu negoci, crear un aparador (en cas de tenir localització física) o una àrea de servei (si vostè és el que es desplaça a domicili) i especificar una marca. En aquest cas, solen ser organitzacions o events. Totes les dades són verificades a trabés de diferents mitjans per comprobar la veracitat d’aquestes.

  Hi han aspectes rellevants que ha de cuidar especialment:

  -Fotos de perfil i logotip: faciliten que se’l reconegui.

  -Fotos del negoci: on apareguin característiques del negoci que ajudin als clients que dubten. Poden incloure catàlegs, fotos d’interior del local, fotos del personal, etc.

  -Horari comercial: aporta molt valor i és una guía pels clients.

  -Pàgina web: per redireccionar als clients i veure més informació.

  -Presentació: breu descripció del seu negoci

  En resum, Google Local Business aporta major visibilitat del seu negoci a la pàgina de resultats del cercador Google. A més, la plataforma té un apartat on els clients poden aportar les seves valoracions i experiències, feedback que molts usuaris agraeixen.

  Gestinet té gran experiència optimitzant Google Local Business, realitzant una estratègia de gestió a mida per al seu negoci. Aquest servei està contemplat mitjantçant l’estratègia de Posicionament Google. Gestinet confecciona i analitza en cada cas la proposta més adequada i adaptada a cada client.

  5/5 - (48430 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48430 votes)