ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  28/06/2018

  Google marcarà com a no segures les webs HTTP

  posicionament google web gestinet

  Google ha decidit prendre mesures contra aquelles pàgines que no han implementat encara el protocol HTTPS, i ho farà a partir de juliol de 2018 a través de Chrome.

  L’HTTP es tracta d’un llenguatge amb el qual els servidors i els clients a la xarxa intercanvien informació, són les sigles de “Hyper Text Transport Protocol”. La S de HTTPS significa segur, per tant, quan una pàgina web funciona a través d’HTTPS està protegida contra atacs i infraccions de seguretat. Ja fa temps que Google fomenta l’ús de l’HTTPS per a millorar la seguretat web.

  Entre els beneficis, es troben la millora de la seguretat del lloc web, l’aportació de prestigi a la marca i, que amb el temps el posicionament web millori.

  A partir de juliol de 2018 Google ha decidit que Chrome marcarà com a insegures les pàgines que no siguin HTTPS pel que es podria perdre tràfic i crear desconfiança cap als usuaris. La millora del posicionament web orgànic gràcies al HTTPS és real ja que, el 50% dels resultats de la primera pàgina de Google ja són HTTPS, pel que una pàgina web sense certificació SSL serà penalitzada pel que fa al posicionament Google.

  La migració és un procés que significarà una petita inversió per a la marca per guanyar confiança i visibilitat. Tot i tenir un cost, podria significar molt més costós el fet de perdre visites i usuaris potencials. Per a realitzar la migració s’aconsella comptar amb professionals experts en web, des de Gestinet oferim els nostres especialistes per a realitzar-la sense perdre el posicionament Google que es tenia anteriorment.

  En definitiva, el certificat SSL és imprescindible per no ser penalitzat per Google ja que, a partir del proper mes serà un aspecte més visible que mai al accedir a una web a través del navegador Chrome.

  5/5 - (48580 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48580 votes)