ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Els grups de Facebook poden ajudar al seu posicionament Google

  Posicionament google

  En una estratègia de xarxes socials ha de conèixer totes les opcions que té. En aquest cas, li comentem la importància dels grups de Facebook en aquesta xarxa i els beneficis que pot aconseguir si en forma part.

  Són una excel.lent eina per impulsar el posicionament Google de la seva pàgina i guanyar més visibilitat i notorietat als cercadors, així com obtenir millor reputació on-line de la seva marca.

  De fet, en els grups de Facebook, és on pot trobar el seu públic objectiu més fàcilment, ja que són usuaris que comparteixen interessos comuns i facilita el seu contacte i interacció.

  La finalitat o objectiu dels grups de Facebook és, per tant, arribar al màxim d’usuaris possible amb les publicacions d’una marca o empresa.

  A més, aporten altres beneficis a la seva estratègia digital:

  Dinamisme: que la seva marca tingui un grup de Facebook proporciona dinamisme i interacció constant entre els seus usuaris. Per tant, totes les publicacions tindran més popularitat i viralitat.

  Comunitat: formar part d’una comunitat és la millor manera de fidelitzar els seus usuaris i aconseguir-ne de nous, així com conèixer els seus interessos.

  Visibilitat: com hem comentat, obtindrà un millor posicionament web gràcies a l’augment de visibilitat dels continguts de la seva pàgina.
  De la mateixa manera, la seva marca o producte guanyarà també en popularitat, ja que els usuaris del grup de Facebook localitzaran la seva web i reconeixeran la seva marca més fàcilment.

  Compartir publicacions: el grup on pertanyi sempre estarà informat i actualitzat de les seves publicacions. A més, a l’hora de llançar nous productes o serveis, gràcies al grup de Facebook, ho farà entre el seu públic objectiu, augmentant les possibilitats de venda i ressò.

  Com ha pogut comprovar, aquesta eina social pot ajudar que el seu posicionament Google millori d’una manera orgànica.

  Posi’s en contacte amb Gestinet, ja que som referents en posicionament Google Barcelona i l’assessorarem i elaborarem la millor estratègia a les xarxes socials adaptada a la seva marca o empresa i que repercuteixi positivament en el seu posicionament en els cercadors.

  5/5 - (48908 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48908 votes)