ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Què és el Guest Blogging i com afecta el posicionament Google

  Posicionament google

  El Guest Blogging és una tècnica utilitzada entre els bloggers que consisteix a participar com a convidat en un altre blog, totalment aliè. És una pràctica que forma part d’una estratègia de màrketing on-line i afavoreix al posicionament Google d’una pàgina o blog.

  D’aquesta manera, el Guest Blogger aporta contingut de qualitat sobre la seva especialitat o sector a un altre web corporativa i ajuda a difondre informació interessant tant pels mateixos usuaris adquirits com pels usuaris potencials.

  En aquesta estratègia tots els integrants hi surten guanyant. Per part del Blogger, obté rellevància i aconsegueix magnificar els seus coneixements i que altres usuaris el coneguin. Per part del Blog que l’ha convidat, rep contingut interessant, nou i fresc i, a la vegada, més tràfic i viralitat, ja que també obtindrà visites dels usuaris que vénen a través del Blogger. I, per part dels usuaris, aconsegueixen tenir més articles interessants i diferents, encarats al sector que els hi agrada i de mà d’un expert professional.

  El Blogger, a més d’una major exposició creant continguts per a altres Blogs i ser visible a més públic potencial, augmenta les seves relacions personals, ja que l’ajuda el fet que el coneguin altres comunitats, el promociona com a imatge de marca personal i ser més conegut i, per tant, tindrà més visibilitat a les seves xarxes socials.

  A més, tal com hem comentat, el posicionament web és un dels principals beneficis de ser un Guest Blogger, així com tenir més tràfic de qualitat i fidel.

  Altres avantatges de ser un Guest Blogger és el fet de realitzar Networking, gràcies a que el Blogger està contínuament relacionant-se amb altres professionals del seu sector i fent col.laboracions. De fet, té contacte freqüent amb experts sobre la matèria, quelcom molt positiu. Tanmateix, rep constantment un aprenentatge sobre la seva temàtica i està al dia sobre la informació que sorgeix.

  Com a pogut veure, la tècnica de Guest Blogguing aporta molts avantatges que cal aprofitar i són molt beneficioses tant pel mateix Blogger com pel posicionament Google de la seva pàgina.

  5/5 - (48732 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48732 votes)