ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  26/11/2020

  Guia completa sobre posicionament web

  posicionament web

  Aconseguir un bon posicionament web és essencial per tenir més visibilitat a internet i fer que els usuaris el trobin més fàcilment.

  El SEO és un dels aspectes més importants del màrketing on-line i cal treballar-lo constantment, no només per obtenir bons resultats, sinó perquè aquests es mantinguin en el temps.

  Una pàgina ben posicionada tindrà més tràfic i, com a conseqüència, més probabilitats d’atraure clients qualitatius i que realitzin conversions.

  Què és el posicionament web?

  El Search Engine Optimization o l’optimització als motors de cerca comprèn totes les tècniques portades a cap perquè una web aparegui als primers llocs dels resultats segons les paraules o frases clau, que són aquelles utilitzades pels usuaris quan fan una cerca.

  Es tracta d’un posicionament natural o orgànic, és a dir, de no pagament, la qual cosa provoca que els visitants li donin més importància.

  De fet, aquests entenen que, si una pàgina adquireix una bona posició al rànquing, és que ofereix qualitat i que és popular.

  Aquest factor fa que, a la vegada, una empresa tingui una bona imatge corporativa, ja que resulta més interessant.

  Per aconseguir un bon posicionament cal realitzar diferents tècniques de manera periòdica:

  1. Identificar les seves keywords i utilitzades correctament.

  2. Generar continguts interessants i únics.

  3. Crear títols per cada secció dins la seva pàgina.

  4. Tenir enllaços, tant interns com externs que donin més informació i valor als seus textos.

  5. Cuidar el seu disseny web, fent que la seva estructura sigui l’adequada.

  6. Controlar el temps de càrrega de la seva pàgina.

  7. Fer que el seu portal sigui responsive, és a dir, que sigui amigable a les aranyes de rastreig de Google.

  Per què té tanta importància Google?

  Google és el cercador que concentra més visites, dominant el rànquing mundial. Per tant, la seva pàgina hi ha d’estar present d’una manera forta i potent.

  Estar a la primera pàgina de Google ha de ser un dels seus principals objectius, ja que així arribarà més fàcilment als seus usuaris i podrà mostrar-los els seus productes o serveis.

  Pocs usuaris arriben a consultar la segona pàgina. Així que, passi el que passi, ha d’estar a la primera.

  El principal cercador, a l’hora de posicionar una web, dóna valor a diferents paràmetres i els utilitza per poder situar a les empreses al rànquing:

  1. Experiència de navegació: si els seus usuaris estan més estona dins una web, Google entén que el contingut és interessant per a ells.

  2. Concordança: les seves paraules clau han de tenir relació amb tots els seus textos. Hi ha d’haver una correlació i ser coherent.

  3. Autoritat: habitualment, com més temps faci que una web existeixi, més fàcil és de posicionar. Fa referència a la seva popularitat.

  4. Velocitat de càrrega: tal com hem comentat anteriorment, que una web carregui de manera ràpida, és molt positiu per Google.

  Consells per aconseguir la millor posició al cercador

  Sabent quins paràmetres dóna importància Google i les tècniques SEO per a portar a cap de manera constant, és necessari saber quins aspectes cal tenir en compte per a elaborar la millor estratègia de posicionament. Els més rellevants són:

  1. Conegui al seu públic objectiu: ha de saber a quina tipologia d’usuaris va enfocada la seva web, quines són les seves preferències i interessos. Segons el sector, els seus visitants poden ser més especialitzats o no, utilitzar un llenguatge més professional, etc.

  2. Planifiqui les seves publicacions: ha de tenir un pla sobre els seus continguts. Aquest aspecte facilita quan hi hagi modificacions o millores perquè la seva estratègia no funciona. Tenir un calendari editorial és la millor manera per detallar quan publicarà, quins textos posarà o quines paraules clau utilitzarà.

  3. Compti amb un Blog corporatiu: és una eina perfecta per actualitzar periòdicament la seva pàgina i mantenir informats als seus usuaris. A més, cada vegada que ho faci, pot compartir-ho a les xarxes socials i reforçar la seva marca.

  4. Imatges i vídeos: el contingut multimèdia és igual d’important que els textos. Ha de tenir el format i pes correcte i anomenar-lo adequadament, perquè també pugui ser rastrejat per Google.

  Tingui al seu costat a experts en SEO

  En qualsevol estratègia, ha de tenir el suport de professionals del sector que li indiquin com procedir i com fer que la seva empresa obtingui més visibilitat al cercador.

  A Gestinet som experts en posicionament Google i utilitzem totes les tècniques que fan que una web estigui a la millor posició dins el rànquing.

  Contacti amb nosaltres i li oferirem la millor ajuda amb l’objectiu que la seva pàgina adquireixi més i millor rellevància digital.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post