ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Guia per a posicionar una empresa a Google

  posicionament google

  En el moment en què s’inicia una empresa, és molt important utilitzar eines tan poderoses com Google.

  El posicionament Google d’una marca o d’un negoci li pot oferir gran visibilitat on-line, un mitjà en el qual és necessari estar. No sols proporciona major abast, sinó que li dona moltes altres oportunitats.

  Actualment, la competència és molt forta en tots els sectors i, per això, tenir màxima notorietat a internet pot fer multiplicar les seves conversions i vendes.

  Tenir el millor SEO, no obstant això, no és quelcom que es pot fer d’un dia per a un altre, ni molt menys romandre en la primera pàgina del cercador. Però, seguint els passos adequats i tenint la millor estratègia digital, es pot aconseguir.

  posicionar página web

  El posicionament Google és la clau

  Trobem que el posicionament a Google és el lloc que ocupa un lloc web en el rànquing de la pàgina de resultats de cerca, segons les paraules clau escrites pels usuaris.

  D’aquesta manera, com més a dalt aparegui una empresa, més trànsit i visites obté i, com a consegüent, més èxit empresarial.

  Totes les marques, com no és d’estranyar, volen estar en els primers llocs, però per a fer-ho, fa falta optimitzar la pàgina i realitzar una sèrie d’accions de manera constant. Google necessita saber que una web aporta valor, que és interessant per a la seva audiència i que sempre està actualitzada. Així que és necessari treballar constantment en una estratègia enfocada en aquest sentit.

  Com a informació, li comentem que existeixen dos tipus de resultats: els de pagament i els orgànics.

  En el primer cas, estan els que apareixen amb la paraula ANUNCI i no reben tants clics dels usuaris, ja que tenen menor credibilitat.

  I, en el segon cas, tenim els resultats orgànics, que són precisament els que apareixen de manera natural a Google. Aquests sí que aporten major credibilitat als usuaris. El posicionament orgànic depèn de molts factors. Google analitza la rellevància de cada lloc web respecte les keywords seleccionades pels visitants, amb la finalitat de presentar-li les millors opcions o resultats.

  Per a aconseguir una bona posició, existeixen les tècniques SEO, les quals serveixen per a optimitzar una pàgina.

  Gràcies al posicionament Google, una empresa pot tenir major trànsit, una taxa de conversió elevada i augmentar les seves vendes exponencialment.

  seo per empreses

  Preguntes freqüents sobre

  Guia per a posicionar una empresa a Google

  El posicionament Google és la clau

  Gràcies al posicionament Google, una empresa pot tenir major trànsit, una taxa de conversió elevada i augmentar les seves vendes exponencialment. Com més a dalt aparegui en el rànquing del cercador una empresa, més trànsit i visites obté i, com a consegüent, més èxit empresarial.

  Aconsegueixi la millor posició en Google

  Per a tenir el major posicionament a Google, ha de treballar de manera constant l’experiència d’usabilitat, les paraules clau, els enllaços interns i externs, els seus continguts i el disseny web. Són factors determinants per al cercador.

  Com fer que una empresa aconsegueixi estar en les primeres posicions de Google?

  Per a posicionar una empresa a Google és molt important tenir al costat a un suport professional, que optimitzi correctament i de manera constant la seva pàgina i sàpiga com procedir perquè una web cada vegada obtingui més notorietat i aconsegueixi estar en la primera pàgina del cercador. Contacti amb Gestinet, experts a crear estratègies SEO enfocades a obtenir el millor èxit digital.

  Aconsegueixi la millor posició a Google

  A continuació li mostrarem una guia per a pujar posicions a Google de manera definitiva, encara que, com li hem comentat, és important que sàpiga que el treball ha de realitzar-se a llarg termini:

  1. Experiència de l’usuari: pensar en els seus visitants és clau. Aquests han de tenir la millor navegació, la qual ha de ser còmoda i pràctica. Així, romandran més temps en la seva web.
  2. Paraules clau: la selecció de les keywords és determinant. El seu contingut ha de girar entorn d’elles, sempre nomenant-les de manera fluida i natural, en llocs estratègics com a titulars, metadescripcions, atributs alt de les imatges i en els textos en general. Igualment, és molt positiu usar paraules en negreta, ja que ajuden a la lectura de Google i dels usuaris.
  3. Enllaços: tant els interns com els externs són vitals. Aquests ajuden a mostrar més continguts d’interès als usuaris i a rastrejar la web, així com atorgar major rellevància a una pàgina.
  4. Continguts: han d’oferir informació útil, única i relacionada amb els productes i serveis que es mostren. A més, han d’actualitzar-se sovint, mitjançant textos valuosos i amb interès.
  5. Disseny: el disseny web ha d’estar optimitzat, aportar una imatge fresca, estructurada, amb tipografies fàcils de llegir i que la seva navegació sigui totalment intuïtiva. L’objectiu és que els clients es moguin sense problemes, amb facilitat i romanguin dins de la pàgina. A més, ha de tenir un disseny responsive, és a dir, ha de poder adaptar-se a tota mena de pantalles i dispositius.

   

  posicionament empreses google

   

  Com fer que una empresa aconsegueixi estar en les primeres posicions de Google?

  Per a posicionar una empresa a Google, és molt important tenir al costat a un suport professional, que optimitzi correctament i de manera constant la seva pàgina i sàpiga com procedir perquè una web cada vegada obtingui més notorietat i aconsegueixi estar en la primera pàgina del cercador.

  A Gestinet som experts a crear estratègies on-line, enfocades en què les empreses obtinguin la millor posició i, per descomptat, èxit digital.

  Contacti amb nosaltres sense compromís i ens adaptarem al seu projecte i a les seves necessitats.

   

  5/5 - (1 vote)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (1 vote)