ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  29/08/2018

  Els hashtags també influeixen en el posicionament web

  posicionament web

  Les famoses etiquetes (hashtags) que es van començar a utilitzar a Twitter i que actualment es veuen a totes les xarxes socials, especialment a Facebook i Instagram, s’usen per promocionar concursos, esdeveniments, serveis, marques, etc.

  La seva funció és endreçar els continguts que es generen en les xarxes socials i seguir un tema en concret. Els hashtags fomenten la participació, són el fil d’una conversa i, com hem esmentat, s’utilitzen en la realització de sortejos.

  Els hashtags s’utilitzen per unir converses sobre actes diversos, catàstrofes o emergències, celebracions, temes de cultura populars o temes d’interès general.

  Gràcies a la seva rellevància, s’han d’incloure dins d’una estratègia de màrketing on-line, sempre que sigui de manera moderada per a no saturar l’usuari. Li mostrem algunes de les raons per què ha de donar importància als hashtags:

  Connecta amb l’usuari: especialment amb l’audiència més desitjada, els millennials. És una manera directa de parlar amb ells, amb el seu llenguatge.
  Poder connectar amb el públic jove dóna a la marca rellevància i millora la seva imatge corporativa

  Visibilitat: el hashtag arriba de manera ràpida als usuaris, que és la raó de ser de la informació avui dia. La comunicació digital queda obsoleta ràpidament i els continguts necessiten arribar a l’usuari immediatament.

  Viralitat: són els mateixos usuaris que comparteixen els continguts que els hi han resultat d’interès.

  Posicionament web: la utilització de hashtags està relacionat de manera directa amb la millora de posicionament web en els cercadors. Una de les principals raons és la generació de contingut i la seva difusió.

  Perquè un hashtag sigui efectiu, hi ha unes normes a seguir:

  La quantitat importa: tres hashtags en un tweet, en cas de la xarxa social Twitter, serien suficients, ja que no cal saturar a l’usuari. S’han d’escollir els més adequats i rellevants.

  Dimensió adequada: com més curt millor, ja que estalvia espai, amb la primera lletra majúscula de cada paraula utilitzada, per facilitat la lectura.

  Ha de ser específic: és convenient usar hashtags específics segons el tema o la conversa. Sovint es fan servir molt genèrics que no ajuden a posicionar la marca.

  Com ha pogut veure, les xarxes socials i les etiquetes són part d’una estratègia digital enfocada a guanyar difusió de marca i notorietat.

  Compti amb professionals que l’assessorin sobre com procedir perquè la seva imatge corporativa se’n vegi beneficiada gràcies a aquestes eines i a més, repercuteixi en el posicionament Google de la seva empresa.

  A Gestinet confeccionem campanyes a mida segons el que necessita cada client, especialment destinades a un posicionament web òptim i que el seu negoci estigui a les primeres posicions del cercador.

  5/5 - (48656 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48656 votes)