ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  04/07/2018

  Tenir cura de la Home ajuda al posicionament web

  posicionament web

  La Home o pàgina principal d’una web s’ha de cuidar especialment ja que és la seva carta de presentació. Google ho sap i té en compte que es pensi en l’experiència que tindran els usuaris en visitar-la.

  Aquesta dependrà de com de costós li sigui als clients obtenir el que estaven cercant en la web. Aquí hi entra en joc la usabilitat i el disseny web.

  La conseqüència d’aquesta experència pot ajudar o no al posicionament web, ja que avui dia el component social afecta moltíssim. Gràcies a les xarxes socials, blogs, etc poden motivar a que la seva web estigui en millors posicions.

  Per tant, està directament relacionat la cura de la Home i la seva funcionalitat amb el posicionament google que pot tenir.

  La Home marca la opinió dels visitants; per tant, si la primera impressió és bona, augmenten les possibilitats de que el visitant es converteixi en client.

  Ha de tenir molt clar com vol que sigui la pàgina d’inici de la seva web i quina informació mostrar. Alguns tips per millorar la seva Home son:

  -Ha de ser explícita, explicar ràpidament qui és i quins serveis ofereix.
  -Ràpida de cargar
  -Actual i atractiva per atraure als clients potencials i incentivar als que ja té.
  -Equilibrada i alineada amb la imatge corporativa.
  -De fàcil navegació.
  -Responsive, és a dir, adaptada a tots els dispositius.

  A més hi han uns elements clau a tenir en compte a l’hora de dissenyar una Home:

  -La capçalera ha de tenir un missatge clar i concís. El texte ha de ser fàcil i entenedor per a tot tipus de client.

  -Ha de tenir CTA (call to action) i que cridin l’atenció als visitants. Aquests han de servir perquè visitin diferents punts de la web que volen destacar. També han d’aparèixer els diferents canals de contacte de l’mpresa: telèfon, email, situació, etc

  -Incorporació d’un video o fotos mostrant el que ofereix la seva web. Sempre amb bona qualitat d’imatge i que el contingut estigui totalment relacionat amb el que ofereix.

  -Introduir les opinions d’altres usuaris, ja que avui dia molts clients, abans de comprar, consulten recomenacions i experiències. Aquest apartat donarà credibilitat a la seva empresa.

  -Per tal de facilitar la navegació a la seva web ha d’incloure un Menú de navegació fàcil d’utilitzar, accessible i còmode.

  -També a la pàgina principal pot incloure un apartat amb casos d’èxit, premis, etc, si els té, ja que també dónen credibilitat als seus productes.

  Com ha comprobat, ha de cuidar la seva pàgina web, especialment la Home, per tal que els seus objectius es cumpleixin. Per a fer-ho, la millor manera és possar-se en mans de professionals.

  A Gestinet analitzem i confeccionem en cada cas una proposta a mida sobre l’estratègia SEO On-page i Off-page més adient i que millor encaixa amb les necessitats del client.

  5/5 - (48582 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48582 votes)