ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  24/10/2018

  Afecta el hosting en el posicionament web?

  posicionament web

  El hosting o l’allotjament web és el servei que proveeix als usuaris d’internet un sistema per a poder emmagatzemar diferent informació o contingut multimèdia.

  Per a un bon posicionament web s’han de tenir en compte molts factors, i un d’ells és la velocitat de càrrega. Aquesta ve determinada segons la qualitat del hosting que tingui contractat, ja que ha de tenir un temps òptim de resposta.

  Si no té un bon hosting, encara que la seva web compti amb contingut i imatges interessants i una bona estratègia de màrketing on-line, el seu posicionament Google pot veure’s afectat. En una pàgina web el temps de càrrega és importantíssim i, a més, està relacionat amb la tassa de rebot dels usuaris.

  Existeixen, a més, unes claus de com pot afectar el hosting al seu posicionament:

  Ubicació de l’allotjament web: ja que està directament relacionada amb el temps de càrrega. Com més lluny estigui el seu hosting més temps pot tardar a carregar-se.
  Tal com hem dit, aquest factor és clau a l’hora de tenir un posicionament web adequat i afectarà les seves visites degut que Google li enviarà menys usuaris.

  Caigudes de la web: Google penalitza quan una web cau i hauria de tenir algun sistema que ho controlés. Quan una web no és visible no ofereix una bona experiència a l’usuari, fet que afecta directament al seu SEO.

  Seguretat: un bon hosting li ha d’oferir seguretat constant. Google analitza totes les webs cercant software maliciós i, si en troba, el pot eliminar dels resultats. És per això que és important que la seva web estigui protegida contra atacs i infeccions i, una de les millors maneres, és tenir el hosting adequat.

  També, si contracta un hosting compartit, ha de tenir en compte que estarà allotjat amb altres webs compartint la mateixa IP. En aquest cas, si vostè no té la seguretat adequada i les altres webs dels altres clients s’utilitzen per ser spam, pot ser penalitzat, ja que és probable que la seva web sigui identificada també com a culpable, encara que no ho sigui.

  Migracions de hosting: ha d’anar amb compte a l’hora de migrar la seva web d’un hosting a un altre, ja que afectaria molt el seu posicionament web. Confiï sempre amb els millors professionals que l’assessoraran sobre quin és el millor allotjament per a la seva web.

  Si necessita un hosting o està pensant a canviar el que ja té amb l’objectiu de millorar el seu posicionament web, posi’s en contacte amb Gestinet. Som líders en el sector i tenim el millor equip professional, i l’atendrem perquè la seva pàgina web tingui sempre la millor posició als cercadors i la màxima seguretat per la seva empresa.

  5/5 - (48730 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48730 votes)