ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Les imatges són fonamentals en el disseny web

  Disseny web

  Les imatges tenen un paper clau en el disseny web d’una pàgina, ja que poden transmetre fàcilment l’essència o valors d’una marca davant als usuaris, així com mostrar les característiques dels productes o serveis d’una empresa.

  El contingut multimèdia en general, especialment les fotografies, són essencials en el màrketing on-line perquè incrementen la possibilitat que els consumidors entenguin els missatges de manera visual i atractiva. D’aquesta manera, gràcies a les imatges, pot aconseguir mantenir l’atenció del seu públic i que estiguin més temps a la seva web, a més de millorar l’estètica web i que els usuaris tinguin una experiència de navegació més satisfactòria.

  Aquests factors, a més, augmenten positivament el posicionament web d’una pàgina.

  Li mostrem algunes claus per tal d’obtenir bones imatges per a la seva pàgina:

  Utilitzi la millor resolució: és necessari comptar amb fotografies d’alta resolució i format adequat, procurant així que la seva web sigui més atractiva.

  Imatges pròpies: si és possible, tingui fotografies pròpies, ja que donen sensació de personalitat, professionalitat i transparència. També pot expressar de manera única el seu missatge.

  Tingui en compte que Google penalitza les fotos que procedeixen d’altres pàgines on ja les utilitzen. Així, pot optar per plataformes de llicència lliure on pot comprar imatges.

  Tipologia de fotografies: segons el seu sector, és aconsellable que les imatges tinguin colors càlids. A més, és millor que no siguin brillants ni borroses.

  Amb aquests consells, podrà integrar les imatges més fàcilment en el seu disseny web i serà beneficiós, no només per la seva imatge de marca, sinó també per al seu posicionament web. Escollir correctament una fotografia i la seva qualitat marquen la diferència amb la seva competència i faran que la seva pàgina estigui en les primeres posicions del cercador.

  Si vol tenir un disseny web adequat, compti amb Gestinet. Som referents al sector i li oferim la millor estratègia digital adaptada a les seves necessitats.

   

  5/5 - (48912 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48912 votes)