ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Posicionament Google a través de les imatges

  Posicionament google Gestinet

  Les imatges són un dels factors que afecten al posicionament Google. Una pàgina web amb imatges de mala qualitat fa que el lloc web perdi valor i, conseqüentment la marca. Tot i que el funcionament sigui òptim, l’usuari es guia per la vista i, abans de llegir els textos el cervell percep les imatges, pel que l’usuari es fa una primera impressió de l’empresa.

  Pel que fa al posicionament Google és essencial etiquetar-les correctament segons les paraules clau que s’hagin determinat. El motor de Google valora positivament aquelles webs que compten amb elements multimèdia, i les etiquetes formen part del text que ha de llegir el seu algoritme.

  El pes de les imatges afectarà al funcionament de la pàgina web. És un aspecte que afecta especialment al posicionament ja que uns arxius pesats ralentitzaràn la càrrega de la pàgina web. Per aquest motiu, és important optimitzar les imatges amb la resolució que s’utilitza en web que és de 72 píxels per polzada. El format adequat sol ser JPG, tot i que si es requereix fons transparent també s’utilitza el PNG.

  D’altra banda, els continguts amb imatges i vídeos són molt més compartits a les xarxes socials. D’aquesta manera, s’amplia el possible públic objectiu.

  Existeixen negocis que necessàriament han de comptar amb fotografies d’alta qualitat. És el cas dels hotels, si les imatges de les seves instal·lacions no són bones tindrà repercussions en els seus clients. Un client es farà la idea de la qualitat del servei i de les instal·lacions de l’hotel segons la qualitat de les seves imatges. De la mateixa manera, una immobiliària que compti amb fotògraf professional o imatges de bona qualitat vendrà abans aquests immobles, que no els que no compten d’imatges d’alta qualitat.

  En el cas de les botigues online i ecommerce han de comptar amb bones fotografies d’estudi dels seus productes ja que és l’aparador cap al client. L’usuari s’ha de poder fer una bona idea del producte que vol comprar i ha de ser una experiència similar a visitar la botiga física.

  Depenent del negoci, es poden utilitzar imatges fotogràfiques o bé dissenys gràfics. Aquests es decidiran tenint en compte el disseny web que es vol seguir. Ja siguin fotografies, dissenys gràfics o bé imatges extretes de banc d’imatges han de seguir la mateixa línia temàtica de la pàgina web, han de mostra el que s’ofereix i reforçar el text que acompanyen. Les imatges poden servir per donar personalitat al disseny web, pel que la seva elecció comporta temps i dedicació.

  En resum, des de Gestinet recomanem recórrer a professionals en posicionament Google com nosaltres per a aprofitar totes les eines que hi ha a l’abast.

  5/5 - (48674 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48674 votes)