ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  16/04/2019

  Les imatges i el posicionament web

  posicionament web

  Quan es fa referència al posicionament web, es té molt en compte el contingut del text d’una web o d’un blog. Tanmateix, s’ha de tenir també molt present el contingut multimèdia.

  Optimitzar les imatges és clau en el posicionament Google. De fet existeixen algunes claus per a realitzar-ho correctament. Aquestes són:

  El nom de la imatge: de la mateixa manera que s’utilitza les paraules clau en tota la pàgina depenent de les keyword que vol posicionar, s’ha de fer igual en les fotografies. De fet, el primer que veurà Google serà com l’ha nomenat i és essencial aportar-li informació rellevant i útil perquè el cercador pugui posicionar-la.

  Localització de les imatges: és importantíssim posar les imatges dins un context amb sentit, que estigui relacionat. És per això que les keyword utilitzades al text i a les imatges ha de ser el mateix.

  L’atribut ALT: els motors de cerca llegiran l’atribut sempre i és clau pel posicionament web d’imatges. De nou, tot el contingut ha de tenir concordança.

  La mida de la imatge: per tal que les fotografies no pesin massa i la seva pàgina no tardi a carregar-se, punt essencial pel SEO, ajusti la mida de les seves imatges. Això sí, sempre han de ser de qualitat.

  Compartir les imatges: si vol viralitzar imatges i tenir més autoritat a internet, cal compartir-les i obtenir més visibilitat. Gràcies a les xarxes socials, les seves fotografies tindran més presència i el cercador entendrà que són rellevants pels usuaris, posicionant-les millor.

  Segueixi aquestes pautes i les seves imatges podran obtenir millor posicionament web.

  De fet, en tota estratègia de màrketing on-line s’han de tenir en compte molts aspectes i, si parlem del contingut, tant el text com el multimèdia, ambdós són essencials pel SEO.

  A Gestinet confeccionem estratègies digitals tenint present tot el que engloba una pàgina web o un Blog, per tal de donar més visibilitat als cercadors.

  Som líders en posicionament Google Barcelona i experts en confeccionar projectes digitals a mida segons cada cas i les necessitats dels nostres clients.

  5/5 - (49022 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49022 votes)