ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  La importància del manteniment informàtic

  Manteniment informàtic Gestinet

  És habitual que petites i mitjanes empreses no disposin d’un informàtic en la seva plantilla que s’ocupi del manteniment informàtic. És per això que sol ser un servei extern al qual només es recorre quan es tenen problemes greus i urgents. Freqüentment s’evita trucar a l’informàtic en problemes petits que posteriorment es converteixen en greus i, és llavors, quan els gerents de les empreses s’adonen de la importància de disposar d’un equip de professionals a prop amb els que es pugui comptar ràpidament si es té una averia.

  Un servei de manteniment informàtic millora la productivitat, redueix costos i allarga la vida dels equips. Alhora, preveu errades que poden suposar una greu pèrdua de temps.

  La seguretat informàtica és fonamental per a les empreses, no només pel cost que suposa un problema informàtic sinó també per les dades que poden emmagatzemar en els seus equips informàtics i la pèrdua de temps que suposa quan els sistemes informàtics deixen de funcionar. Quan una empresa realitza una adequada protecció dels sistemes informàtics dins l’empresa, a través del suport professional per hardware i software, s’aconsegueix reduir al mínim el risc d’atacs de software maliciós que podrien dur a la pèrdua de dades.

  Disposar d’un bon servei de manteniment informàtic permet abaratir costos de reparacions i facilitar el treball del dia a dia. Entre els beneficis existeix el de no tenir costos inesperats per l’averia dels dispositius al comptar amb una quota fixa en el qual no es paga més del que s’ha pactat; tenir la seguretat que tot funciona correctament gràcies a la garantia del manteniment del hardware i software; la rapidesa en que s’arreglen els problemes; l’estalvi pel que fa a formatejar equips, instal·lacions i reparacions i la possibilitat d’assistència tècnica in situ o remotament.

  Les empreses que disposen d’aquest servei s’estalvien problemes inesperats gràcies a la prevenció que fa el tècnic sobre la xarxa informàtica. Es tracta doncs d’un cost necessari que a llarg termini es converteix en una bona inversió.

  5/5 - (48562 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48562 votes)