ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  La importància del desenvolupament i disseny web a mida

  Disseny web

  Tota empresa és diferent, amb objectius, valors i un projecte propi. Doncs, si és així, per què tenir una pàgina web com altres?

  El desenvolupament i disseny web a mida li ofereix l’oportunitat de poder gaudir d’una imatge única on-line, on poder plasmar i donar a conèixer el seu negoci. Els seus productes i serveis són només seus i els usuaris, en entrar, ho han de notar.

  Un disseny web a mida és una creació des de zero, exclusiva per a una empresa i pensada i realitzada només per aquesta. Avui dia és necessari diferenciar-se i sobresortir i, amb un desenvolupament per vostè, és possible.

  A més, la seva pàgina ha d’ajustar-se a les seves necessitats i a les dels seus usuaris. De fet, és la seva carta de presentació digital i ha de ser el més atractiva visualment possible.

  Una imatge potent i única li atorgarà més credibilitat i confiança i això es tradueix en més vendes.

  Quins són els avantatges de tenir un desenvolupament i disseny web a mida?

  Aquests són molts, però un dels més rellevants és que la seva pàgina obtindrà un disseny només seu, on els seus visitants el recordin per aquest motiu. De fet, la seva web no s’assemblarà a cap altra i aquest fet és molt positiu.

  Un altre avantatge és que el seu portal pot obtenir millor posicionament web, ja que estarà millor optimitzat pels motors de cerca. El motiu és que, en crear un disseny específic per a vostè, no suportarà funcionalitats que no utilitzi i que afecten el SEO.

  La seva web, a més, s’ajustarà perfectament a la seva corporació, sense cap limitació. És més, en ser a mida, podrà anar afegint el que necessiti, segons la seva evolució com a empresa. També, és una pàgina on la gestió és més senzilla i fàcil a l’hora de publicar continguts o realitzar modificacions.

  I, un dels majors avantatges, és poder gaudir de més seguretat. El seu portal tindrà menys probabilitats de tenir atacs informàtics, ja que no tindrà codi obert.

  La importància de comptar amb un projecte a mida

  A Gestinet coneixem el gran valor que tenen els projectes confeccionats a mida i les seves garanties d’èxit. Per això, realitzem desenvolupaments i dissenys web a mida, pensats per a cada empresa i, especialment, per al seu públic objectiu.

  Portem a cap estratègies de màrketing digital enfocades a aconseguir la màxima notorietat i visibilitat a internet.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post