ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  La importància del disseny web d’una botiga virtual

  Disseny web

  Comprar per internet té molts avantatges pels usuaris: és còmode i pràctic, poden realitzar-ho a qualsevol dia i hora, tenen accés a un gran ventall d’ofertes, etc.

  Per això, si la seva empresa compta amb una botiga virtual, cal que aquesta tingui un disseny adequat, actualitzat, usable i atractiu. D’aquesta manera, incrementarà la confiança dels visitants i, com a conseqüència, les seves vendes.

  A més, gràcies a un òptim disseny de la seva pàgina, podrà oferir una bona imatge corporativa i fidelitzar els seus clients. Pensi que la visita dels seus possibles compradors ha de ser agradable, ràpida, oferir els serveis que necessiten i donar una bona experiència de navegació.

  El disseny d’una ecommerce és un dels aspectes que més s’ha de cuidar en una estratègia de màrketing on-line, ja que és determinant a l’hora de tenir èxit comercial.

  Influeix molt en les vendes d’una botiga virtual, degut que, a través de la imatge, els seus visitants poden sentir-se atrets pels seus productes o serveis, tenir ganes de seguir consultant informació i, finalment, comprar.

  Com li hem comentat, pot generar seguretat i credibilitat i fer que la seva pàgina sigui molt senzilla d’utilitzar.

  Un bon disseny web utilitza els colors i les tipografies adequades que fan que una pàgina sigui més agradable visualment.

  Raons per comptar amb un bon disseny de la seva ecommerce

  Per a poder obtenir el millor disseny de la seva pàgina, cal tenir al costat a professionals del sector que l’aconsellin i l’assessorin segons les seves necessitats i la seva empresa.

  Aquest suport de màrketing l’ajudarà a tenir la millor navegació possible, a obtenir un gran impacte visual, més notorietat i visibilitat a internet i, en definitiva, més èxit, fent que els seus usuaris realitzin conversions.

  Posi’s en mans de Gestinet, empresa referent en disseny de pàgines web i botigues on-line, així com experts en estratègies de màrketing digital. Farem que aconsegueixi tots els seus objectius.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post