ACCÉS CLIENTS   
PARLEM?   93 817 40 25
referent tecnologic

  He llegit i accepto la Política de privacitat

  La importància del disseny web d’una botiga virtual

  Disseny web

  Comprar per internet té molts avantatges pels usuaris: és còmode i pràctic, poden realitzar-ho a qualsevol dia i hora, tenen accés a un gran ventall d’ofertes, etc.

  Per això, si la seva empresa compta amb una botiga virtual, cal que aquesta tingui un disseny adequat, actualitzat, usable i atractiu. D’aquesta manera, incrementarà la confiança dels visitants i, com a conseqüència, les seves vendes.

  A més, gràcies a un òptim disseny de la seva pàgina, podrà oferir una bona imatge corporativa i fidelitzar els seus clients. Pensi que la visita dels seus possibles compradors ha de ser agradable, ràpida, oferir els serveis que necessiten i donar una bona experiència de navegació.

  El disseny d’una ecommerce és un dels aspectes que més s’ha de cuidar en una estratègia de màrketing on-line, ja que és determinant a l’hora de tenir èxit comercial.

  Influeix molt en les vendes d’una botiga virtual, degut que, a través de la imatge, els seus visitants poden sentir-se atrets pels seus productes o serveis, tenir ganes de seguir consultant informació i, finalment, comprar.

  Com li hem comentat, pot generar seguretat i credibilitat i fer que la seva pàgina sigui molt senzilla d’utilitzar.

  Un bon disseny web utilitza els colors i les tipografies adequades que fan que una pàgina sigui més agradable visualment.

  Raons per comptar amb un bon disseny de la seva ecommerce

  Per a poder obtenir el millor disseny de la seva pàgina, cal tenir al costat a professionals del sector que l’aconsellin i l’assessorin segons les seves necessitats i la seva empresa.

  Aquest suport de màrketing l’ajudarà a tenir la millor navegació possible, a obtenir un gran impacte visual, més notorietat i visibilitat a internet i, en definitiva, més èxit, fent que els seus usuaris realitzin conversions.

  Posi’s en mans de Gestinet, empresa referent en disseny de pàgines web i botigues on-line, així com experts en estratègies de màrketing digital. Farem que aconsegueixi tots els seus objectius.

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web