ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Importància del manteniment informàtic

  Manteniment informàtic

  El Manteniment informàtic consisteix en garantitzar el correcte funcionament dels equipaments informàtics, tant a nivell software com hardware, tant a nivell usuaris com servidors. És essencial degut a la dependència actual de moltes empreses a la informàtica.

  La majoria de petites i mitjanes empreses no disposen de personal qualificat per dur a terme aquesta tasca. Per tant, aquest servei sol externelitzar-se (Outsourcing).

  Comptar amb un bon manteniment informàtic és bàsic ja que ofereix grans beneficis relacionats amb el desenvolupament de la seva empresa. Entre els avantatges hi destaquen:

  1) Reducció de costos: Gràcies al manteniment preventiu. D’aquesta manera es poden evitar la substitució d’equipaments, reparacions o l’aturada de producció d’una empresa.

  2) Més seguretat: Minimitzant el risc d’atacs informàtics que poden malmetre i fer perdre dades de la seva empresa.

  3) Prevenció: augmentant el control dels aspectes informàtics de la seva empresa. Tant les dades com els equipaments estaran supervisats constantment.

  Les empreses que tenen contractat servei de manteniment informàtic també disposen de tècnics d’assistència quan sigui necessari, tant per via presencial, monitorat o remota. D’aquesta manera, podria considerar-se una inversió, ja que és un estalvi de costos inesperats i pèrdua de temps.

  Gestinet, empresa referent en manteniment informàtic Barcelona, compta amb un gran equip tècnic professional en constant formació i reciclatge de coneixements que aporta als seus clients el millor assessorament i experiència per la seva empresa.

  Gestinet compta amb una de les respostes més ràpides sobre incidències informàtiques sent líder del sector per experiència, reputació i màximes garanties.

  5/5 - (48406 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48406 votes)