ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  18/06/2019

  La importància del posicionament Google d’una botiga on-line

  posicionament google

  Tenir un bon posicionament Google és essencial per a qualsevol pàgina i, especialment, per a les botigues virtuals, ja que el seu principal objectiu és captar el nombre més gran d’usuaris i que es converteixin en clients, a més de fidelitzar-los.

  Totes aquestes finalitats es poden portar a cap amb èxit gràcies a una estratègia de màrketing on-line enfocada a aconseguir un millor posicionament Google.

  Tingui en compte que, en general, el tràfic a internet sol utilitzar aquest cercador a l’hora de trobar productes en concret i, és una eina molt important per a les ecommerce.

  Els avantatges més importants del posicionament web són, doncs, l’increment del tràfic de qualitat a la seva pàgina i l’augment de les seves vendes.

  I algunes recomanacions per a portar-ho a cap són:

  Enllaçar productes relacionats: si vol que el seu contingut sigui més qualitatiu i més valorat pel cercador, realitzi enllaços entre els seus productes.

  Usabilitat: la seva botiga digital ha de ser responsive i poder consultar la seva informació correctament des de qualsevol dispositiu i pantalla. Una bona experiència d’usuari és un aspecte imprescindible per Google.

  Contingut únic: tots els textos i les descripcions de la seva pàgina han de ser únics, originals, interessants i amb un to diferenciador de la seva competència.

  Càrrega: la seva ecommerce ha de poder carregar-se ràpidament. Per a fer-ho, optimitzi principalment el contingut multimèdia. Així, els usuaris no l’abandonaran i serà ben valorada pel cercador.

  Xarxes socials: inclogui els enllaços de les seves xarxes socials corporatives, per tal de viralitzar més els seus productes i fer més partícips els usuaris.

  Comptar amb un posicionament Google adequat li aportarà grans beneficis a la seva botiga virtual.

  A Gestinet, empresa referent en posicionament Google Barcelona, realitzem estratègies a mida, segons cada ecommerce i les seves necessitats. Posi’s en contacte amb nosaltres per obtenir la màxima visibilitat a internet.

  Tenir notorietat a la xarxa i estar en les primeres posicions és part de l’èxit del seu negoci.

  5/5 - (49120 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49120 votes)