ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  20/12/2018

  La velocitat de càrrega és encara més important pel posicionament web durant el Nadal

  posicionament web

  Per tal que el màxim d’usuaris trobin fàcilment la seva pàgina cal tenir un òptim posicionament web. I, durant l’època nadalenca, és encara més important, ja que es concentren moltes vendes, normalment més ràpides i fàcils, per part dels clients.

  Per a l’obtenció d’un bon posicionament Google, un dels factors que ha de tenir present, és la velocitat de càrrega de la web. Si aquesta és superior a 3 segons, la majoria d’usuaris abandonen la pàgina i van a la competència.

  Google té molt en compte el temps que tarda una pàgina a carregar-se i és un dels factors més determinants, degut que influeix directament en la implicació de l’usuari i en la seva experiència. D’aquesta manera cal optimitzar la web per tal de tenir un millor posicionament web.

  Li mostrem amb més detall els motius pels quals la seva web ha de tenir bona velocitat de càrrega:

  Pocs segons d’oportunitat: tal com li hem comentat, els usuaris només donen de mitjana 3 segons perquè una web es carregui. Si no és així, té moltes possibilitats que l’abandonin i vagin a un altre del mateix sector. A més, aquests usuaris és molt probable que no tornin a visitar la seva web.

  Indexació més ràpida: Google indexa cada dia moltes pàgines i és necessari que la seva web pesi menys per a poder rastrejar-la més fàcilment.

  Experiència de l’usuari: és un dels principals motius pels quals ha de tenir una bona velocitat de càrrega i afecta al seu posicionament web. Si la seva web té un bon temps de càrrega, els clients naveguen d’una manera més eficient i, a més, repercuteix positivament en les seves vendes. Per cada segon que la seva pàgina tarda a mostrar els continguts, menys conversió tindrà.

  Per tal d’augmentar la velocitat de càrrega, pot utilitzar diferents mètodes, com comprimir les seves imatges, reduir el nombre de redireccions o tenir un hosting més potent, entre d’altres.

  El millor, en aquests casos, és tenir al seu costat un equip professional que li aconselli com procedir per tal que la seva web tingui la màxima velocitat i així obtenir un posicionament web òptim, importantíssim durant les setmanes prèvies al Nadal per tal de maximitzar les seves vendes.

  Posi’s en contacte amb Gestinet i l’assessorarem per tal de definir una estratègia clara de màrketing on-line i que la seva pàgina sigui visible en les primeres posicions dels cercadors.

  5/5 - (48804 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48804 votes)