ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  10/12/2019

  La importància del posicionament web durant el Nadal

  posicionament web

  Obtenir un bon posicionament web és essencial durant tot l’any, ja que en depèn la visibilitat i la notorietat de la seva pàgina i, com a conseqüència, les seves conversions i vendes.

  Però és durant aquest mes, a causa del Nadal, que és encara més important aconseguir un òptim SEO.

  Pensi que aquest aspecte de màrketing on-line s’ha de treballar dia a dia per poder tenir els resultats esperats i que, setmanes abans de festivitats rellevants com aquesta, ha de dedicar més temps i esforços i obtenir així la màxima rendibilitat.

  Durant el Nadal es concentren part de les vendes de tot l’any i, escollint les seves keywords idònies i preparant la seva web adequadament, el seu posicionament web millorarà i la seva empresa guanyarà en competitivitat a internet.

  Així, les seves keywords han de ser les relacionades amb els seus productes i serveis destacats i també afegir mots en concordança amb l’època, com ‘comprar on-line’, ‘festes’, ‘preu’, etc.

  Ha de tenir en compte molts factors per obtenir una bona posició especialment a Google, com comptar amb una web responsive, que és aquella que s’adapta a tota mena de dispositius i pantalles. Així, facilitarà la usabilitat als seus visitants i, sobretot, la tramitació de la compra. Pensi que, si no es veu correctament o té dificultats per realitzar el pagament, els usuaris marxaran a una altra web.

  Igualment, és necessari que la seva pàgina es carregui de manera ràpida, degut que els visitants donen pocs segons d’oportunitat a un portal i, en cas de no visualitzar-se bé, també l’abandonen.

  Quant al contingut, pot aprofitar aquesta època per actualitzar els seus textos i escriure’n referent al Nadal. Així, la seva pàgina estarà al dia i oferirà contingut nou i de qualitat als seus usuaris.

  Aquests factors són determinants pels cercadors a l’hora de posicionar-los millor o pitjor al rànquing.

  A més, pot utilitzar altres estratègies com realitzar enviaments de newsletters o crear catàlegs digitals expressament pel Nadal. El contingut multimèdia és molt important i pot incorporar imatges i vídeos de caràcter nadalenc a la seva pàgina. També les xarxes socials són un aliat perfecte per actualitzar-les amb imatges i textos d’aquesta índole.

  Tingui en compte tots aquests punts i la seva web podrà posicionar-se de millor manera durant aquesta època. Per a aconseguir-ho amb èxit i també durant tot l’any, tingui al seu costat a professionals del sector.

  A Gestinet som líders en posicionament web Barcelona i disseny de pàgines corporatives. Ens adaptem a cada empresa, necessitat i circumstància, sempre amb l’objectiu d’aconseguir la màxima visibilitat i rellevància a internet.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post