ACCÉS CLIENTS   
PARLEM?   93 817 40 25

He llegit i accepto la Política de privacitat

10 Desembre, 2019

La importància del posicionament web durant el Nadal

posicionament web

Obtenir un bon posicionament web és essencial durant tot l’any, ja que en depèn la visibilitat i la notorietat de la seva pàgina i, com a conseqüència, les seves conversions i vendes.

Però és durant aquest mes, a causa del Nadal, que és encara més important aconseguir un òptim SEO.

Pensi que aquest aspecte de màrketing on-line s’ha de treballar dia a dia per poder tenir els resultats esperats i que, setmanes abans de festivitats rellevants com aquesta, ha de dedicar més temps i esforços i obtenir així la màxima rendibilitat.

Durant el Nadal es concentren part de les vendes de tot l’any i, escollint les seves keywords idònies i preparant la seva web adequadament, el seu posicionament web millorarà i la seva empresa guanyarà en competitivitat a internet.

Així, les seves keywords han de ser les relacionades amb els seus productes i serveis destacats i també afegir mots en concordança amb l’època, com ‘comprar on-line’, ‘festes’, ‘preu’, etc.

Ha de tenir en compte molts factors per obtenir una bona posició especialment a Google, com comptar amb una web responsive, que és aquella que s’adapta a tota mena de dispositius i pantalles. Així, facilitarà la usabilitat als seus visitants i, sobretot, la tramitació de la compra. Pensi que, si no es veu correctament o té dificultats per realitzar el pagament, els usuaris marxaran a una altra web.

Igualment, és necessari que la seva pàgina es carregui de manera ràpida, degut que els visitants donen pocs segons d’oportunitat a un portal i, en cas de no visualitzar-se bé, també l’abandonen.

Quant al contingut, pot aprofitar aquesta època per actualitzar els seus textos i escriure’n referent al Nadal. Així, la seva pàgina estarà al dia i oferirà contingut nou i de qualitat als seus usuaris.

Aquests factors són determinants pels cercadors a l’hora de posicionar-los millor o pitjor al rànquing.

A més, pot utilitzar altres estratègies com realitzar enviaments de newsletters o crear catàlegs digitals expressament pel Nadal. El contingut multimèdia és molt important i pot incorporar imatges i vídeos de caràcter nadalenc a la seva pàgina. També les xarxes socials són un aliat perfecte per actualitzar-les amb imatges i textos d’aquesta índole.

Tingui en compte tots aquests punts i la seva web podrà posicionar-se de millor manera durant aquesta època. Per a aconseguir-ho amb èxit i també durant tot l’any, tingui al seu costat a professionals del sector.

A Gestinet som líders en posicionament web Barcelona i disseny de pàgines corporatives. Ens adaptem a cada empresa, necessitat i circumstància, sempre amb l’objectiu d’aconseguir la màxima visibilitat i rellevància a internet.

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

SEO Posicionament Web
Valora esta página