ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Per què és tan important el manteniment web de la seva empresa?

  Manteniment web

  El manteniment web no només consisteix en afegir continguts nous al seu blog o seccions a la seva web, sino també s’ha de comprobar que els plugins instal.lats estiguin actualitzats i les plataformes amb les que es treballen estiguin al dia.

  I és que una web o botiga on-line no només necesita bon contingut, disseny web i forma, sino també fer-li un manteniment web adequat. De fet, encara que actualizar el disseny és important, ho és més la seguretat. En el cas de botigues on-line, on cada dia es fan transaccions comercials, contenen informació sensible com tarjetes de crèdit o números de compte dels clients, que podrien ser vulnerables als atacs d’un hacker sino es realitzen els manteiments web periòdics.

  Quines serien, doncs, les tasques de manteniment web més importants?

  -Actualitzar el seu disseny web: s’ha d’anar canviant sovint i adequar-lo. El món digital canvia molt ràpid i és important estar al dia.

  -Actualitzar el Software: tant si treballa amb un CMS com un WordPress ha de realizar les actualitzacions necessàries, tant les plantilles com els plugins.

  -Actualitzar els continguts: imprescindible actualitzar constantment els continguts. De fet, és un dels factors bàsics per al posicionament Google.

  -Monitoritzar tot el que passa per la seva web: s’han de fer comprovacions diàries, varis cops a la semana, de les visites que té el seu portal, les seves ventes, què fa la seva competència, etc.

  -Prendre precaucions de seguretat: la seva web està exposada a constants amenaçes i ha d’anticipar-se a que passin.

  -Fer còpies de seguretat: convé tenir còpies de seguretat degut a que la informació que té a la seva web pot estar en perill.

  És necessari que totes aquestes funcions siguin realitzades per professionals.

  Gestinet s’encarrega del manteniment web a tots nivells, des de la modificació de l’estructura web, al seu contingut, i a escala funcional, d’usabilitat i també replantejaments per millorar les experiències dels seus usuaris.

  5/5 - (48444 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48444 votes)