ACCÉS CLIENTS   
PARLEM?   93 817 40 25

He llegit i accepto la Política de privacitat

13 Novembre, 2019

Com influeixen els enllaços al seu posicionament web

posicionament web

Un enllaç o també anomenat link és un text o imatge d’una pàgina web que un usuari pot clicar amb la finalitat de tenir accés a ell.

Així, la persona interessada en aquest pot navegar entre diferents continguts només prement-lo. Habitualment, un enllaç és informació adicional, detalls sobre el que està llegint o veient, etc.

En l’àmbit de posicionament web, els enllaços són molt importants, ja que poden determinar la seva autoritat a internet i donen informació als cercadors, degut que els hi especifica de quina manera és rellevant la seva web.

Pensi que cada vegada que obté un link adicional, els algoritmes ho reconeixen i poden posicionar-lo millor als rankings, especialment a Google.

Els enllaços poden ser interns i externs. Els interns són links que apunten des d’una pàgina a una altre dins la mateixa web. Per tant, el domini d’origen i de destí és el mateix, proporcionant camins per què les aranyes de Google trobin contingut actualitzat i augmentat el temps de visita dels usuaris.
Aquests enllaços són essencials en una web, però s’ha de tenir en compte no posar-ne masses, ja que podria ser negatiu per a la seva pàgina.

I els enllaços externs són aquells que apunten a un domini diferent, és a dir, són els que provenen d’altres webs. Aquests atorguen confiança i credibilitat al seu portal. Els avantatges dels enllaços externs són molts, a més del posicionament web, com l’obtenció de més interactuació per part de més usuaris.

Per tant, qualsevol enllaç és important pels cercadors, ja que consideren que la seva pàgina és de qualitat.

Si vol obtenir el millor SEO per a la seva web, ha de tenir al seu costat a un equip professional que l’aconselli sobre aquest i altres aspectes relacionats amb el màrketing digital.

A Gestinet som empresa referent en posicionament web Barcelona i estem a la seva disposició quan ho necessiti. Posi’s en contacte amb nosaltres i la seva pàgina guanyarà en notorietat i visibilitat a internet.

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

SEO Posicionament Web
Valora esta página