ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  17/08/2018

  Els influencers i el seu efecte en el posicionament web

  posicionament web

  Si vol millorar l’optimització del posicionament web de la seva pàgina és necessari treballar en la generació dels continguts i la dinamització a les xarxes socials. Per a realitzar-ho, pot comptar amb els influencers.

  Els influencers són persones sorgides dels seus canals de comunicació com YouTube, blogs o qualsevol xarxa social i que poden fer que el seu negoci adquireixi popularitat i visibilitat digital.

  Amb els seus comentaris i aportacions poden donar credibilitat sobre la temàtica o marca de la qual estan especialitzats. Les seves mencions promocionen la marca que els ha contractat.

  Avui en dia els usuaris cerquen referències del producte o servei abans de comprar-lo i solen consultar a les xarxes socials o blogs dels influencers i així saber la seva opinió. Per això també és molt important la reputació de l’influencer a l’hora de comptar amb ell i que el contingut que publiqui sobre la marca sigui el més orgànic possible. D’aquesta manera tindrà com a resultat més visibilitat i un posicionament de la marca millor en diferents canals.

  Si en el contingut publicat per aquesta persona s’inclouen links o enllaços que dirigeixen l’audiència de l’influencer a la seva web afavoreix al posicionament google perquè el cercador té en compte aquests links i a més el contingut que han escrit està relacionat amb la marca.

  I què pot aportar un influencer a una marca?

  -Posicionament, visibilitat i credibilitat de la marca.

  -Rellevància del producte.

  -Augment de tràfic a la seva web.

  -Augment de seguidors a les xarxes socials.

  -Augment de nous clients i, per tant, les vendes.

  En definitiva, la figura dels influencers s’ha de tenir molt en compte. De fet, l’objectiu de tota campanya de màrketing on-line és obtenir la màxima repercussió i, a través d’aquestes persones, és possible. Li aportarà grans beneficis a la seva marca, especialment al posicionament web de la seva pàgina.

  A Gestinet som experts en gestionar campanyes de màrketing digital i assessorem a les empreses sobre com definir l’estratègia online idònia perquè la seva empresa se’n vegi beneficiada.

  5/5 - (48638 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48638 votes)