ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  31/05/2018

  La influència del hosting en el posicionament web

  posicionament web google-hosting

  Aconseguir un bon posicionament web depèn de moltes variables que s’han de tenir en compte a l’hora de la construcció de la pàgina web i el seu manteniment, com per exemple el contingut, les paraules clau, els arxius multimèdia, els enllaços, etc. Però hi ha un altre factor important que també afecta al posicionament web: el hosting.

  El primer que s’ha de tenir en compte és el país on es té allotjat el hosting, l’important serà el temps que triga Google a arribar al allotjament de la web. Així doncs, el posicionament Google dependrà del temps que triga Google fins a arribar al web.

  Per altra banda, el temps de càrrega de la pàgina web també serà un punt important pel posicionament Google. Intervé tant el temps que triga el robot del motor de cerca a rastrejar el lloc web com el temps de càrrega completa de la pàgina. Una velocitat ràpida de càrrega permetrà que la web estigui optimitzada, amb més visites i qualitat en la usabilitat. La velocitat adequada s’hauria de poder mesurar en milisegons.

  La IP del servei d’allotjament també és rellevant pel que fa al posicionament web ja que, en el cas que dos webs similars d’un país determinat vulgui un lloc rellevant en els resultats, l’aconseguirà aquell que tingui la IP del mateix país on es vol posicionar. Així doncs, s’ha de tenir en compte que la IP coincideixi amb el país al que es vol dirigir.

  Amb el servei d’un bon hosting es minimitzaran els talls de servei a la web, això oferirà una millor experiència als usuaris així com afectarà a la valoració de Google cap al web. Google recopila molta informació des de Google Analytics o des de IPs no conegudes, pel que el downtime (tall de servei) és un factor lleu que incideix en els resultats.

  La seguretat que ofereix el hosting ha de ser adequada per a que la web no es converteixi en spam ni pugui ser hackejada. I un altre factor que perjudicarà a la seguretat i al posicionament les l’indexat de directoris. Indexar continguts d’una web és greu ja que significa que a l’allotjament no està ben configurat la “option indexes”.

  En definitiva, l’allotjament web és un dels factors influents en el posicionament als cercadors, hi ha proveïdors i nivells de serveis molt dispars, però en aquest cas és millor no escatimar en diners ja que el servei que ens ofereixi el hosting influenciarà en el potencial de la pàgina web.

  5/5 - (48536 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48536 votes)