ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  06/08/2018

  Posicionament web i la seva influència en la reputació online

  posicionament web

  El posicionament web té gran influència en la reputació d’una marca a nivell digital, especialment quan hi ha comentaris
  d’usuaris, siguin bons o dolents. És important la quantitat. És una manera d’aparèixer en els primers resultats de cerca a Google maps, per ressenyes relacionades, etc.

  El que és interessant realitzar és que, perquè aquests comentaris siguin positius, crear una comunitat, fomentant els comentaris bons i creant blogs, perfils en xarxes socials o webs.

  La reputació online i com influeix el posicionament google forma part d’una estratègia de màrketing on-line global on també hi ha altres aspectes, com el Branding, Google Adwords, etc.

  A continuació li mostrem alguns consells de com ajudar a crear una bona reputació online:

  Marca personal: adquirir un enfocament propi, mostrant aspectes que el facin diferenciar dels altres, dóna sensació d’autenticitat.

  Constantment atent als canals de comunicació: la interacció amb els usuaris ha de ser constant i necessita un manteniment diari, contestant preguntes, opinions o si algú demana una informació.

  Conegui els seus usuaris: ha de conèixer les necessitats i preferències de la seva audiència i mantenir-se proper.

  Sentit comú: sempre ha d’estar alineat amb la marca, en el que vol transmetre i en els seus valors. No poden haver-hi opinions personals, ja que sempre es parla en nom de l’empresa.

  Fixi’s en la competència: és bo tenir controlada la competència i saber el que està fent, però mai copiar-la.

  Excel.lent atenció al client: el tracte ha de ser sempre enfocat en el seu benestar, ser ben educats i respondre d’una manera eficaç i amable.

  Marca identificable: desenvolupi la seva marca perquè els usuaris el reconeguin fàcilment tant a l’empresa com els productes o serveis que ofereix. Pot utilitzar les xarxes socials com a eina publicant contingut regularment.

  Optimitzi la seva web: ha de ser responsive, que cridi l’atenció i en sintonia amb la marca i l’empresa. És recomenable que puguin interactuar en ella perquè estiguin el màxim temps possible a la web.

  Assumeixi els errors: els usuaris valoren positivament quan una marca reconeix si hi ha quelcom que no ha fet bé. Inclús si té un comentari negatiu, ha de respondre de manera amable i constructiva. Dels erros se n’aprèn i pot aprofitar-ho per convertir els clients descontents en clients fidels.

  Contacti amb Gestinet on l’ajudarem a gestionar la reputació online de la seva marca i el posicionament web, entre altres aspectes relacionats amb el màrketing digital i que poden influenciar en el creixement de la seva empresa.

  5/5 - (48622 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48622 votes)