ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  02/11/2022

  Instal·lar fibra òptica a Barcelona

  fibra òptica

  Gràcies a tecnologies com la fibra òptica, l’increment de la capacitat de transferència de dades és enormement veloç, aspecte amb grans avantatges, especialment per a les empreses. El motiu principal és que la rapidesa de funcionament d’internet és determinant per al seu dia a dia.

  A Gestinet som experts en oferir solucions de connexió a internet mitjançant fibra òptica a Barcelona per a empreses i ens posem a la seva disposició per a proporcionar-li un servei i suport professional en aquest sentit. En el post d’avui li expliquem amb més detall què és i com funciona, a més dels beneficis que proporciona.

  fibra optica per empreses

   

  Preguntes freqüents sobre

  Instal·lar fibra òptica a Barcelona

  Com funciona realment la fibra òptica?

  El funcionament de la fibra òptica és diferent de l’habitual. I és que no transmet electricitat, sinó polsos de llum que viatgen per l’interior dels fins fils i són interpretats com a dades. Una de les seves grans característiques, és que és immune a les interferències electromagnètiques.

  Avantatges de tenir connexió a internet per fibra òptica

  La fibra òptica ofereix als usuaris multitud de beneficis, especialment relacionats amb la velocitat, qualitat i seguretat. De fet, per a una empresa, és realment positiu instal·lar alta fibra òptica.

  Empresa instal·ladora de fibra òptica

  A Gestinet realitzem estudis amb els nostres tècnics especialistes per a proporcionar-li les millors solucions de connexió a internet mitjançant fibra òptica.
  Ens ocupem tant de la instal·lació com la configuració completa, posada en marxa i la seva gestió integral.

  Com funciona realment la fibra òptica?

  La fibra òptica és un mitjà de transmissió de dades a través d’impulsos fotoelèctrics, mitjançant un fil de vidre transparent, així com d’altres materials plàstics, els quals són molt fins i capaços d’enviar els senyals. Aquests són senyals lluminosos i ofereixen majors velocitats a l’hora de transmetre la informació a enormes distàncies.

  Una de les seves grans característiques és que és immune a les interferències electromagnètiques.

  El seu funcionament és diferent de l’habitual. I és que no transmet electricitat, sinó polsos de llum que viatgen per l’interior dels fins fils i són interpretats com a dades.

  Perquè la informació arribi a través de la llum, s’empra un principi de la física que revela que la llum pot viatjar a través del vidre; les partícules de llum colpegen les parets del vidre d’una fibra i es reflecteixen com si colpegessin un mirall. D’aquesta manera, permet que tota la llum que es transmet romangui dins del cable fins al seu destí.

  La instal·lació de l’alta fibra òptica és bastant semblant a la dels cables tradicionals o convencionals. El millor és tenir al seu costat a una empresa experta en connexions a internet i així poder assegurar-se la millor operativitat i velocitat.

  I, quines són les principals diferències de la fibra òptica respecte a la banda ampla?

  Doncs, en primer lloc, trobem la transmissió. Mentre que el cablejat de fibra òptica transmet llum, la banda ampla usa l’electricitat.

  En segon lloc, la velocitat, ja que és molt major gràcies a la fibra òptica.

  Igualment, li comentem que la cobertura és diferent i el preu també, encara que cada vegada més, el preu de la fibra òptica és molt més assequible i igualitari que la banda ampla.

  instalar fibra optica

   

  Avantatges de tenir connexió a internet per fibra òptica

  La fibra òptica ofereix als usuaris multitud de beneficis, especialment relacionats amb la velocitat, qualitat i seguretat. De fet, per a una empresa, és realment positiu instal·lar alta fibra òptica.

  Referent a la velocitat, cal dir que aquesta és d’1 Gbos, és a dir, de 10 a 20 vegades més ràpid que el cable de 50 a 100 Mbps.

  La fibra òptica és molt fiable, ja que no pateix interrupcions i pot acollir més usuaris i més dades a velocitats molt més altes.

  D’altra banda, ofereix gran qualitat de servei, especialment quan parlem de la visualització d’imatges, i permet la connexió de multitud de dispositius alhora, garantint la transmissió ràpida de dades.

  Finalment, fem referència a la seguretat, aspecte determinant. Les connexions mitjançant fibra òptica són més segures i fiables.

  empresa instaladora de fibra optica

   

  Empresa instal·ladora de fibra òptica

  Per a la instal·lació de la seva fibra òptica, confiï en una empresa experta en la matèria. A Gestinet realitzem estudis amb els nostres tècnics especialistes per a proporcionar-li les millors solucions de connexió a internet.

  Ens ocupem tant de la instal·lació com la configuració completa, posada en marxa i la seva gestió, perquè obtingui un servei i suport integral.

  La nostra gran experiència en el sector ens permet oferir fibra òptica a empreses amb enorme cobertura i fiabilitat.

  Som el seu operador de referència i disposem d’equip tècnic expert propi, el qual li garanteix un òptim servei a preus molt competitius.

  Poblacions on donem d’alta i instal·lem fibra òptica i internet:

  Fibra òptica Vilafranca del Penedès
  Fibra òptica Sant Sadurní d’Anoia
  Fibra òptica l’Hospitalet de Llobregat
  Fibra òptica Igualada
  Fibra òptica Castellbisbal
  Fibra òptica Sant Pere de Ribes
  Fibra òptica Vilanova i la Geltrú
  Fibra òptica Sitges
  Fibra òptica Cornellà
  Fibra òptica Gavà
  Fibra òptica Ametlla del Vallès
  Fibra òptica Manresa
  Fibra òptica Molins de Rei
  Fibra òptica Mollet del Vallès
  Fibra òptica Premià de Dalt
  Fibra òptica Sant Esteve Sesrovires
  Fibra òptica Gelida
  Fibra òptica Martorell
  Fibra òptica Cornellà
  Fibra òptica Terrassa
  Fibra òptica Sabadell
  Fibra òptica Badalona

  Si necessita més informació al respecte, no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post