ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  18/01/2019

  La interacció dels usuaris influeix en el posicionament web d’una pàgina

  La interacció on-line forma part de l’experiència que té un usuari en una pàgina web o xarxa social i té gran prioritat per Google i el seu posicionament web.

  De fet, un dels factors més determinants per al cercador a l’hora de posicionar una pàgina és si l’usuari ha trobat exactament el que buscava i si la navegació li ha sigut fàcil.

  Per tant, Google no només valora les estratègies de màrketing on-line realitzades per millorar el SEO, sinó que també les sensacions dels visitants d’una pàgina. Per a mesurar-ho, disposa d’uns paràmetres que determinen la interacció que tenen aquests amb la web. Aquests indicadors són:

  Temps mitjà de visita: és la duració mitjana que un visitant està dins una web o blog. Si el temps és elevat, és molt positiu per a Google, ja que entén que l’usuari ha trobat informació del seu interès.

  Clics per una paraula clau: és la ràtio entre el nombre de clics que realitzen els usuaris entre totes les vegades que apareix una web en els resultats del cercador per una determinada keyword.

  Percentatge de rebot: es calcula segons la quantitat de visitants que entren en una pàgina i marxen sense realitzar res en ella. Google ho valora negativament, ja que significa que l’usuari no ha trobat res interessant.

  Tràfic recurrent: es produeix quan un usuari torna a una web que ja ha visitat anteriorment. Aquest fet és positiu, demostrant que el contingut és rellevant.

  Tràfic directe: són els visitants d’una web que hi han arribat mitjançant una cerca directa des del navegador.

  Valoracions: els comentaris i opinions dels usuaris ajuden al posicionament Google.

  Temps de càrrega: els usuaris que visiten, especialment per primera vegada, una pàgina web, no esperen massa temps perquè es carregui. Per tant, una web ha de carregar-se ràpidament i així no perdre tràfic de visites.

  Per tal d’obtenir un posicionament web òptim, és necessari que els seus usuaris tinguin una bona experiència d’usabilitat i interacció.
  Posi’s en contacte amb Gestinet, líders en posicionament Google Barcelona, on elaborem campanyes SEO a mida i confeccionarem la millor estratègia per a la seva empresa.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post