ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Les interaccions a les xarxes socials ajuden favorablement al posicionament Google

  Posicionament google

  En tota estratègia de posicionament Google és recomanable utilitzar les xarxes socials com a eina, ja que ajuden a posicionar-se als cercadors.

  De fet, és un canal de comunicació i interacció constant amb els usuaris, degut que aquests no només consumeixen el contingut publicat per una marca o producte, sinó que el difonen a través dels seus ‘Likes’.

  Per tal d’augmentar les interaccions a les xarxes socials i que afectin positivament al posicionament web, cal seguir unes pautes. Algunes són:

  Contingut de qualitat: si vol incrementar el valor dels seus productes o serveis digitalment, comparteixi contingut de qualitat i d’interès per a la seva audiència.
  A més, ha de ser únic i prou rellevant perquè el seu públic senti curiositat per conèixer les seves novetats i actualitzacions.

  Amb imatges: el contingut multimèdia, fotografies i vídeos, juguen un paper primordial i provoquen que els seus textos cridin més l’atenció.

  Actualitzacions constants: és necessari ser constant en les seves publicacions i actualitzar les seves xarxes socials sovint. No fa falta que la seva marca estigui present en totes les xarxes, però sí treballar-les adequadament.

  Títols contundents: per tal que els usuaris vulguin clicar els seus enllaços, ha d’impactar mitjançant el títol de les seves publicacions. D’aquesta manera destacarà davant altres comptes.

  Comunicació amb els usuaris: és imprescindible que sigui actiu a les seves xarxes socials i, no només amb el seu contingut, sinó també amb la comunicació i el vincle amb els seus usuaris. Ha de respondre als missatges, a les crítiques i als seus suggeriments. Sempre amb un to cordial i pacífic, empatitzant amb la seva audiència.

  Ja pot comprovar que les xarxes socials són bàsiques per tal de tenir un òptim posicionament web a la seva pàgina. Google té molt en compte l’usuari i les seves experiències. Per tant, cal cuidar-los.

  Si vol tenir una estratègia SEO clara i enfocada a donar rellevància el seu projecte de manera positiva, compti amb Gestinet.

  Som referents en posicionament Google Barcelona i líders en campanyes de màrketing on-line.

  5/5 - (48950 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48950 votes)