ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  11/07/2018

  1 de cada 3 empreses inverteix en posicionament web

  posicionament web

  Segons estudis el 35,2 % de les empreses realitza posicionament web dins de les seves estratègies de màrketing on-line.

  Per tant, 1 de cada 3 competeix en SEO. Aquest estudi també comenta que 1 de cada 2 companyies consideren important el màrketing digital, tenint consiència de lo imporant que és la publicitat online avui dia.

  I això que, cada vegada més, la competència per internet no pare de créixer i és imprescindible per estar a l’alçada del mercat.

  Una altra dada important que desprèn l’estudi és que, encara que poques empreses inverteixin en posicionament google, el 45,5 % creuen que el major benefici que els hi aporta comptar amb una web és precisament la visibililitat. I aquesta s’aconsagueix amb campanyes de màrketing on-line.

  Desde fa temps Google ha demostrat una tendència a valorar millor les web amb alt contingut i actualitzat constantment. És per això que empreses dedicades al negoci online i empresaris han creat estratègies, com hem comentat, amb continguts potents que ajudin a un posicionament web òptim i a captar l’atenció dels usuaris.

  El màrketing on-line ha demostrat, doncs, ser una eina efectiva i rentable, especialment perquè no és un mitjà molt costós econòmicament, sobretot comparat amb altres com la televisió. Tanmateix permet arribar a un públic més ampli i d’altres països.

  Segons les dades el pressupost destinat de les empreses al màrketing digital ha augmentat, especialment per a la realització de posicionament web.

  També l’estudi fa referència a com les companyies s’han anat adaptant a l’era digital. El 80% reconeix que està inmers en la trasformació on-line i el 87,2 % de les empreses que ja estan a internet diposen ja d’una web responsive, adaptada a tots els dispositius.

  D’aquesta manera una data rellevant és que el 52,9% de les companyies asegura que tenen falta de coneixement digitals o talent per a portar-ho a cap.

  És per això que és necessari comptar amb professionals que l’assessorin i realitzin a mida l’estratègia més adequada per a vostè.

  Des de Gestinet, abordem aquestes estratègies de cada client de forma global i adaptada als objectius i necessitats esmentades pel client, utilitzant totes aquelles eines que aportin valor, benefici i resultats òptims a l’estratègia dissenyada mitjançant tots els canals necessaris vigents.

  5/5 - (48592 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48592 votes)